Emberek akiknek vakbélgyulladása volt, hogyan különböztethető meg könnyen más betegségektől?
Nekem hét évesen volt vakbèlgyulladásom.
A fájdalom mérték szerintem ember függő mert mindenkinek más a fájdalom küszöbe.
Az én hasam iszonyatosan fájt.
Rengeteget hánytam és a hányásom színe is elég fura volt,a "vège felé" amit ittam kis vizet is ki hánytam.
Mikor már a kórházban voltunk akkor lett a legfurcsább színe a hányásomnak,neon zöldhöz tudnám hasonlítani.
Engem személy szerint meg műtöttek, vissza térni nem tud(legalábbis nekünk az orvos akkor ezt mondta).
El múlni magától nem tud elvileg.
Nekem vagy 10 évig volt visszatérő enyhe alhasi fájdalmam. Semmi más tünetem nem volt. Egyik ilye periódusnál mentem el az orvoshoz, ahol mondták hogy ez vakbél.
Elküldtek UH-ra. Bizony tényleg vakbél, mivel nem produkáltam más tünetet, így 2 nap után majdnem haza engedtek.
Már a zárójelentés is a kezemben volt, amikor a doktor még egyszer kifaggatott és elküldött még egy UH-ra. Egy nagyon picit rosszabbodott a gyulladás, így végül megműtöttek.
Hemicolectomia lett a vége mert egy rákosnak tűnő csomót találtak. Szerencsére még csak jó indulatú daganat sem volt.
Nekem krónikus vakbélgyulladásom volt, amit a szakirodalom nem ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!