Lehet vakbélgyulladásom úgy, hogy a doki szerint nincs?
nekem volt vakbelmutetem, mikor ereztem, hogy nagyon faj a hasam elmentem dokihoz. ott kaptam injekciot, majd masnap ismet, mert nem mult. utana egy hetig elvoltam, de aztan megint fajt a hasam, de akkor mar a doki(masik) jott ki hozzam mert el sem birtam menni hozza. o azonnal bekuldott a korhazba, ott mentunk is ultrahangra. semmit nem latott a csaj, es akkor azt mondta, hogy "valoszinuleg perforalt". ra fel orara mar mutoben voltam, es masnap mondta a doki, hogy epp idoben erkeztunk, mert siman lehetett volna belole "sulyosabb" bajom is.
szoval elofordulhat, de ezt inkabb dokitol kellene megkerdezned
Engem is műtöttek vakbéllel, előtte egy nappal mentünk el az oviból orvoshoz, mert nagyon sírtam... A doki azt mondta, nincs vakbélgyulladásom, sima gyomorrontás... hát másnap műtöttek.
Előtte nagyjából egy évvel vakbél-gyanúval voltam kórházban, nem műtöttek, de a tünetek ugyanazok voltak, nem tudom, az mi lehetett, nem emlékszem a részletekre, de szerintem ki se derült. Mindenesetre akkor utalt a gyerekorvosom kórházba, mikor ezt elmondtuk neki (fogalmam sincs, mi az összefüggés, de abban a pillanatban írta a beutalót).
Remélem, tudtam egy kicsit segíteni. Jobbulást!!!
Lehet,az orvos nekünk azt mondta hogy valószínűleg csak el rontottam a gyomrom.
Utána már nagyon rosszul voltam és be vittek a kórházba majd megműtöttek.
A petefészekciszta, főleg amikor növekszik, simán okoz olyan alhasi görcsöket, én elrohantam a sebészetre, hogy nekem már mindegy, vágjanak fel, csak legyen vége. Doki megkérdezte hol fáj, alhasamat mutattam, elküldött UH-ra és akkor már 5 cm-es volt a cisztám, vagyis a tüsző, ami nem durrant ki időben. Előző nap voltam nőgyógyásznál, akkor még rendben találtak mindent, 3 cm volt a tüsző. De már oda is azért mentem, mert fájdalmaim voltak.
Amúgy hallottam rá egy jó gyógymódot: szex.:) Elég viccesnek tűnik, de utólag visszagondolva tényleg megszűntek a petefészekcisztáim, amikor végre normális nemi életem lett. Viszont az funkcionális ciszta volt, ami nem marad meg és igazából egy nagyra nőtt tüsző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!