Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha egyszer a doki kiszimatolja...

Ha egyszer a doki kiszimatolja, hogy hipochonder vagy, akkor onnantól már semmilyen tünetet nem fog komolyan venni?

Figyelt kérdés
Úgy értem mi van ha egy valós betegséged lesz, azt is félvállról fogja venni?
2020. okt. 14. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fiú aki farkast kiáltott esete.Ha nem is minden esetben, de megeshet teljes érthetõ oknál fogva.
2020. okt. 14. 09:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Teljesen érthető számodra igaz?
2020. okt. 14. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Vagy keresel másik orvost vagy elfogadod hogy a doki kétkedve áll hozzád miután a bolondját járattad vele.1. voltam.
2020. okt. 14. 10:01
 4/7 A kérdező kommentje:

3

Nem a bolondját. A Hipochonder számára nagyon is valós amit érez. Egy orvosnak ismernie kellene a hipochondriát és tudnia kezelni.

2020. okt. 14. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a gyakorlatban itthoni eü rendszer mellett kicsit másképp fest.
2020. okt. 14. 10:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Én hipohonder vagyok de engem nem ráz le a doki mióta volt egy súlyos betegségem. Azóta nagyon komolyan vesz mindent. Én meg azóta rettegek mindentől így elég durva tüneteket tudok produkálni pszichésen. Sajnos ha sem tudom eldönteni hogy pszichések a tüneteim akkor kell a vizsgálat. :(
2020. okt. 14. 11:57
 7/7 A kérdező kommentje:

6

Ez az, nincs honnan tudja a beteg, hogy csak pszichés vagy igazi a betegség. Ezért minden esetben ki kellene vizsgálni. Még ha sajnálják is rá a pénzt az orvosok.

2020. okt. 14. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!