Székrekedés - aggódnom kellene?
Sziasztok!
Mostmár egy kb. 1-2 hónapja eléggé megváltozott a szervezetem, ugyanis előtte semmi gond nem volt a napi 1-2 széklettet, viszont azóta sokszor napi 1 jó, ha van, illetve szinte mindig sokkal hígabb, mint amilyennek szerintem kellene lennie. Ebben az időszakban elég sok rossz dolog történt, ami miatt idegeskedtem, illetve próbálok életmódot váltani, és sokkal kevesebbet is eszek, mint előtte, illetve szinte minden nap sportolok. Nem tudom, ezek mennyire fontos információk, de eléggé aggódok, hogy valami problémám van. Bélgázam van, és általában reggelente tudok egy kávé után elmenni elvégezni a dolgomat, de néha már ez sem segít. Próbálkoztam hashajtóval (stadalax), volt, amikor segített, de volt (ritkábban), amikor nem. Szerintetek aggódnom kellene, vagy ez “nagyjából normális?”
22 éves lány
Szerintem ez rendben van. A napi 1 bőven jó.
A stressz amúgy sokat közrejátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!