Állandó székelési inger?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 éve megállapították, hogy aranyerem van. (Belső, és külső is).
Sajnos sűrűn van székrekedésem. Ha egyik nap reggel nem tudok elmenni wc-re, akkor teljesen felborul minden, olyankor napokig nem tudok wc-ni.
Legutóbb is ez volt, bár ugyan van székletem reggel normálisan mégis állandó székelési ingerem van. A kérdésem az lenne, hogy ez lehet az aranyerem miatt illetve normális, ha székrekedés után fáj a gyomrom? 21 L
2021. febr. 25. 09:11
1/8 anonim válasza:
Én tuti, hogy ezt orvostól kérdezném meg, nem itt. El kéne menned kivizsgálásra, több helyre is akár. Táplálkozási szokásokon változtatni esetleg, de ezt ne itt kérdezd, hanem szakembertől, aki megvizsgált.
2/8 A kérdező kommentje:
Voltam hematológián, ahol viszgáltak székletett. Nincs gluttén érzékenységem, nincs liszt, laktóz stb.. Es az autoimun is negatív.. Nincs hasi uh-n se eltérés, mindössze lassú gyomorműködést talált.
2021. febr. 25. 09:38
3/8 anonim válasza:
Az aranyérnek semmi köze a székelési ingerhez.
4/8 anonim válasza:
Besznélnék még olyannal, aki a táplálkozással foglalkozik. Gasztroenterológus talán a neve. Valahogyan biztos fel lehet gyorsítani a gyomorműködést, anyagcserét. Olvasni olyanokat, hogy sok rostosat kell enni, de nem biztos, hogy ilyen egyszerű. De ha más nem, ajánlana valami olyat, ami elősegíti az emésztést.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen 2 éve voltam gyomortükrözésen a gasztrón. Ott mondták, már egy ideje gondolkodtam, hogy visszamegyek. Az a helyzet hogy csak akkor van ez a probléma ha egy nap nem tudok wc-ni. Ilyenkor teljesen felborul minden. Székrekedésem volt, nagyon sokat erőlködtem, emiatt kijöttek az aranyereim mind belül mind kívül. Azóta érzem a nyomást a végbélben. Olyan fura érzés, kellemetlen ülni, olyan érzés mintha tényleg ingerem lenne wc-ni. Álltalánosságban máskor nincs bajom ha rendszeres a székletem, csak az után ha székrekedésem volt.
2021. febr. 25. 11:46
6/8 anonim válasza:
Na de ezt meg lehetne oldani egy hashajtó teával, vagy valami hasonlóval, nem?
7/8 A kérdező kommentje:
Hát mosmár nincs székrekedésem, csak wc után marad az inger.Meg fájdalom va .
2021. febr. 25. 12:36
8/8 anonim válasza:
Erre is biztosan van valami gyógyszer vagy kenőcs, vagy akármi. Szerencsére nekem sosem volt még ilyen bajom, de szintén az orvos tudna erre érdemi tippet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!