Folyamatos székrekedéssel mit lehet kezdeni? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Heti max. 1 vagy 2 alkalommal tudok elmenni a wc-re, fáj a hasam, fel van puffadva, kemény. Napi 3x étkezem (reggeli-ebéd-vacsora) és mindent eszek, tehát húst, zöldséget, gyümölcsöt, tésztát és kenyérfélét, tejtermékeket, mindent. Nem eszem túl sokat sem, sőt igazából soha nem is vagyok éhes, mindig inkább csak azt érzem, hogy tele a hasam és mindjárt elhányom magam. Annyi, hogy több vizet kellene innom és ezen igyekszem is javítani, a napi 1 liter már legalább megvan. Semmi nem válik be (az ilyen házi praktikákra vagy gyógyszerre gondolok) és már régóta fennáll ez a helyzet, nem csak egy-egy alkalommal jelentkezik. Voltam orvosnál, elküldött vérvételre, de kíváncsi vagyok hátha volt másnak is hasonló problémája.2021. febr. 24. 12:02
1/6 anonim válasza:
Napi 1 liter? Ne vicceljünk már. Az semmi. 2 litert alaphangon, de inkább 3-at. Meg mozogj sokat.
2/6 A kérdező kommentje:
Persze, hogy semmi, de én eddig még napi 1 litert sem ittam meg. Ezért írtam, hogy igyekszem többet inni csak ez nem megy egyik napról a másikra.
2021. febr. 24. 12:24
3/6 anonim válasza:
Miért ne menne. Normális embernek napi 2-3 liter víz az alap. Ha nem iszol annyit dehidratált vagy. Az meg fejfájást szorulást egyéb problémákat okoz. Ja és lehetőleg ne cukros lötyit, tiszta vizet.
4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk mert nekem nem napi 2-3 liter víz az alap? Nem tudok meginni ennyit, mert nem ehhez vagyok hozzászokva, kihányom egyből.
2021. febr. 24. 12:48
5/6 anonim válasza:
Ez csak hiszti. Nincs olyan hogy kihányod a vizet. Nem egyszerre kell meginni nemond már nekem hogy óránként két decit nem tudsz magadba erőltetni? Komolytalan vagy.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit veszekedsz itt velem. Nevezd hisztinek, engem nem érdekel, de nem tudok meginni napi 2-3 liter vizet mikor korábban max. fél litert ittam. Nem kívánom, nem esik jól. Egyik napról a másikra nem tudok ennyivel több vizet meginni, fokozatosan próbálom hozzászoktatni magamat.
2021. febr. 24. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!