Akinek volt otthoni pcr teszt háziorvos által, mennyi idő múlva mentek ki? illetve, kaptak előtte sms-t vagy hívást hogy mikor jönnek ki? és mia menete? leírnátok? Budapest
Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 13:12
1/10 anonim válasza:
azt irtak smsben 17-18 ora kozott jonnek.12kor ITT voltak. 3 nap telt el
2/10 A kérdező kommentje:
köszi, és ki írt ? amúgy állítólag nem mindegy h mikor jönnek, mert hogy előtte 4 órával a teszt elvégzése előtt sem inni, sem enni, sem fogat mosni nem szabad. neked mi lett az eredmény? És mi a menete? feljönnek kiszedik a maradék agyvelőmet,és kb akkor 5 perc az egész mintavétel? vagy előtte kikérdeznek? köszi,ám ment a a zöld. ha van rá időd akkor leírnád részletesebben?
2021. ápr. 4. 15:01
3/10 anonim válasza:
egy kozponti mentos szamrol jott az SMS.
jeleztem hogy nemreg ettem es hozzam este 6kor kellett volna jonni. azt mondta a kislany egy egyetemostat kuldtek hogy neki egy listaja van 19 emberrel de a sorrend ahogy utba esik a sofornek a terkep alapjan. es hogy igy is leteszik. 1 perc volt kb . levette megjelent a 2 csik azonnal es ennyi
4/10 A kérdező kommentje:
3- as köszi koszi, csak sajnos , vagy én úgy olvastam, h előttte sem vizet sem semmit, nem ehetsz stb...
2021. ápr. 4. 17:18
5/10 anonim válasza:
igen ezt meg is irtak smsben hogy ne egyel ne moss fogat ezert is mondtam a tesztelonek hogy en ettem mert azt hittem 6tol Jon erre mondta nem baj azert leveszi es ITT derult ki hogy o nem tudja hogy hozzam 6kor kellene jonnie... szoval xar a rendszer
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ez faxa hogy nem írják előre, h pontosan ill nagyjából mikor jönnek ,Mivel az embickének, hasmenése van, ezáltal próbálok utána kb 2 dc ásványvízet inni .szép
2021. ápr. 4. 18:32
7/10 anonim válasza:
leirjak csak a gyakorlatban joval elobb jottek. ...
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. ápr. 5. 09:37
9/10 A kérdező kommentje:
Bocsi még azt szeretném kérdezni, hogy az antigén gyosteszt után ami nálad pozitív lett, attól függetlenül levették a PCR tesztet? ami ugye kb 1-2 nap mire megküldik az eredményt.köszi
2021. ápr. 5. 12:45
10/10 anonim válasza:
Ha a gyorsteszt pozitív nem vesznek le pcr-t. Ha negatív a gyorsteszt, akkor csinálnak pcr-t is, mert lehet hogy azért negatív a gyors mert kisebb mennyiségben van jelen a vírus a szervezetben, de attól még ott van.
Minket hívtak a mentőállomásról második nap miután a háziorvos megrendelte a tesztelést, hogy mostantól ne együnk-igyunk és hamarosan jönnek. Picivel 3 óra múlva itt voltak. Jó fej volt mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!