Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyire igaz, hogy a kórházba...

Mennyire igaz, hogy a kórházban megölik az embereket?

Figyelt kérdés
Ennek a kovidnak a keretében gyakran elhangzik, hogy a betegek nem is voltak olyan betegek, csak a kórházban nyírták őket ki ún. 'kovid-protokollal'. Ugyanakkor ismerek olyant, aki volt koviddal kórházban, és kikerült, jól van. Itt-ott felbukkannak nővérek, akik állítják, hogy tömegmészárlás az egész. Ugyanakkor van olyan is, aki szerint mindent megtesznek a betegekért, és annak ellenére nem sikerül. Hogyan van ez?! Hiteles tapasztalatokat kérek szépen. Köszi előre is!
2021. ápr. 1. 18:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Értem én, amit írtok, de azért lássuk be, hogy december óta lökik az oltást, egy éve hülyét csinálunk magunkból, és egyre nő az esetek száma. Azért ezen is el kellene gondolkodni. Vírustagadó szerintem nem nagyon van, de való igaz, hogy óvatosan kell kezelni a különböző kijelentéseket. Azért kértem tapasztalatokat, mert beszélnek össze-vissza pro és kontra. A 8-as pl. leírta, hogy meghalt; most már okosabb vagyok.
2021. ápr. 1. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Lulz. Nem. Csak egyszerűen akin nem lehet segíteni azon nem lehet :D
2021. ápr. 1. 19:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Tiltsuk be a kórházakat! Csomó ember ott hal meg!
2021. ápr. 1. 19:31
 14/16 A kérdező kommentje:

10-es: Ha belegondolunk, azért nem gyanús, hogy évtizedek óta halnak meg az emberek rákban, és egyre nő a betegek száma?! 21. században?! Sem azt nem tudják, hogy mitől van, sem azt, hogy mivel gyógyítható. Szakkönyvben olvastam, hogy Ázsiában egyes rákfajtáknak az előfordulása az európaihoz képest nulla, mert más az étrendjük. Ha ez így van, akkor nem kéne valamin változtatni (élelmiszerboltok)? A könyv szerint az ideköltöző ázsiaiaknál ugyanúgy magas a szám. Én nem vagyok orvos, de gondolkodni azért lehet.

13-as: Értem, de azt viszont saját tapasztalatból tudom, hogy még ha kezelnek is kórházban, arra a betegségre, ami nem az ő resszortjuk, magasról ejtenek. Fertőzést is kaptam már el kórházban, nem egyszer. Ezt sajnos tudom.

2021. ápr. 1. 19:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, diétázni nehéz, mert önfegyelmet igényel. Sokkal könnyebb tablettát szedni.
2021. ápr. 2. 08:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Megölni természetesen nem fogna senkit. Viszont hetek óta 12 órában robotolnak pihenő nélkül, tehát emberfeletti módon túl vannak terhelve, és nem tudnak mindenkire kellő figyelmet fordítani. Így aztán előfordulhat félrekezelés, urambocsá' műhiba.
2021. ápr. 3. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!