Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A koronavírus gyanús embereket...

A koronavírus gyanús embereket otthon vagy a kórházban vizsgálják ki?

Figyelt kérdés
Ha a körzeti orvosnak szólunk, akkor ő szól a kórháznak, hogy vizsgáljanak ki? Ilyenkor ki fognak jönni és vért vesznek, vagy hogy zajlik ez? Vagy magunknak kell bemenni?
2020. dec. 17. 01:34
 1/7 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Elôször a Körzeti orvosnak kell telefonálnod, ès elmondani milyen tûneteid vannak, majd a kôrzeti orvosnak ki kell kûldeni egy mentôkocsit, ahol leveszik a mintát. Neked nem szabad sehová se otthonról elmenned mig meg nem jön a teszt eredmènye! Nem vèrt vesznek, hanem a orrból ès a garatból vesznek mintát, az utóbbi idôben csak garatból vesznek mintát!
2020. dec. 17. 01:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ.

Ha azt állapítják meg, hogy Covidos vagyok, akkor otthon kell maradnom? Mennyi időre?

2020. dec. 17. 01:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha csak enyhe tüneteid vannak lehet, hogy nem fognak kivizsgálni, 4 ismerősömet sem vizsgálták,otthon kellett maradniuk Covid-gyanúval 10 napra. Egyikük magánalapon elvégeztette a PC-tesztet és pozitív lett.
2020. dec. 17. 03:47
 4/7 anonim ***** válasza:
1es! Nekem szombaton csak orrból vettek=gyorsteszt.
2020. dec. 17. 06:45
 5/7 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Kb 2 hèt amig otthon szoktak maradni ha Covid teszt pozitiv.
2020. dec. 17. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Sehogy se vizsgálnak ki. Felhívtam az orvost, azt mondta maradjak otthon és ennyi volt.
2020. dec. 17. 11:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Remélem nem lesz pozitív.
2020. dec. 17. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!