Mennyire igaz, hogy a kórházban megölik az embereket?
Figyelt kérdés
Ennek a kovidnak a keretében gyakran elhangzik, hogy a betegek nem is voltak olyan betegek, csak a kórházban nyírták őket ki ún. 'kovid-protokollal'. Ugyanakkor ismerek olyant, aki volt koviddal kórházban, és kikerült, jól van. Itt-ott felbukkannak nővérek, akik állítják, hogy tömegmészárlás az egész. Ugyanakkor van olyan is, aki szerint mindent megtesznek a betegekért, és annak ellenére nem sikerül. Hogyan van ez?! Hiteles tapasztalatokat kérek szépen. Köszi előre is!2021. ápr. 1. 18:49
1/16 anonim válasza:
És mivel ölik meg? Ha megölik, ezt minden orvos és egyéb dolgozó eltitkolja?
2/16 anonim válasza:
Egy X akták egyik részében volt ilyen hasonló rész! K
3/16 A kérdező kommentje:
1-es: Az állítják egyesek, hogy félrekezelik őket. Nem biztos, hogy az orvosok tudnak róla. Mondhatnak nekik annyit, hogy 'Ennél jobb nincs, add be neki!'. Sokan a lélegeztetőgépre is fujkodnak. De nyilván értem a mondanivalódat; teljesen logikus, amit írsz.
2021. ápr. 1. 19:11
4/16 A kérdező kommentje:
u. i. 1-es, neten vannak orvosok, nővérek, akik nem titkolják el. Azért kértem személyes tapasztalatot, mert nem tudom, mennyire igazak.
2021. ápr. 1. 19:12
5/16 anonim válasza:
Megtesznek mindent, amit tudnak. Ennyi. A kezelést el is lehet utasítani, meglátjuk, hogy az illető meddig éli túl.
6/16 anonim válasza:
A neten bárki írhat bármit. Én pl. a NASA-nál dolgozok, és léteznek földönkívüliek, mégsem osztom meg nyilvánosan az interneten.
8/16 anonim válasza:
“Hiteles tapasztalatokat kérek szépen.”
Engem is megöltek, amikor kórházba mentem. Bizony, így van.
9/16 anonim válasza:
"neten vannak orvosok, nővérek, akik nem titkolják el"
És vajon ezeknek az "orvosoknak" hány százaléka valóban orvos? Mert simán lehet, hogy a nagy részük csak kamuzza, hogy az, és valójában egyszerűen csak vírustagadó és ezzel a dumával próbálja uszítani a népet.
10/16 anonim válasza:
Egy újabb összeesküvés elmélet.
Korházi ellátás alatt, minden kezelést, terápiát, és gyógyszerezést, orvos indikál.
Olyan nincs hogy nem tud róla.
"'Ennél jobb nincs, add be neki!'."
Ilyen megint nincs.
Nem találomra megy, és a gyógyszerekkel is szemre pontosan el kell számolni.
"Sokan a lélegeztetőgépre is fujkodnak" Ezt a részt, meg egyáltalán nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!