Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mandulagóc : már nem birom,...

Mandulagóc : már nem birom, de még meddig kell..?

Figyelt kérdés

December óta a torokmanduláim folyamatosan be vannak dagadva és szörnyen fájni tudnak.

Ha ideges vagyok , konkrétan lüktet.

Hullik a hajam, pánikrohamaim, szorongásom van miatta. (Elmúlt a fájdalom 2 hétre, az elmúlt lassan,de visszajött)

Fáradt vagyok, úgy és annyit alszok mint egy medve. Anya vagyok, vagy egy kisbabám ,ez így nem élet , megint hozzá sincsen kedvem...

Igényli a beszédet , én meg megsavanyodva gyűlölök mindent és mindenkit. :(

Antibiotikumos kezelés 2x volt és hatott.

Egy ismerősömnek is van, neki régebb óta, de ugye nem veszik ki mert korona van és ez nem halálos..

Esetleg volt még így valaki?

Kivétel idejéig valami tanács?

2021. márc. 31. 08:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tudnék neked két egyszerű,de nagyszerű dolgot javasolni, ami talán segíthet.

Kurkuma és gyömbér, nem fűszer kivitelben,hanem gyökérként, akár reggelente, vagy akármikor egy fokhagymagerezdnyi nagyságú gyökérszeletet egyél/vegyél be szimplán vízzel minden nap.

Csodát csak az idő fog tenni ,de ez lerövidítheti.

2023. jan. 17. 06:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönöm pont most kezdtem el múlt héten a kurkumát, gyömbért eddig is ittam mert sosem fázom meg ha iszom télen :)
2023. jan. 17. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Szép lassan nekiálltam javulni én is, el sem hiszem... 2 hónap után kezdtem csak jobban lenni és nagyon lassan megy napról napra kis változások. Elmúlt a hajhullás, izületi fájdalomból már csak a legerősebb van meg de az is annyit enyhült hogy nem kell rá már gyógyszer. Pszichésen is javultam, a durva alvászavarom annyit enyhült, hogy néha már semmit nem szedek be, néha valeriána még kell PMS körül mondjuk mert akkor mindig minden tünet erősebb volt, de ehónapban már elviselhető mértékű lett a visszaesés. A zsibbadások végtagjaiban dettó megszűntek hát őszintén nem hittem volna hogy ez ennyire sokáig fog tartani szerintem lesz fél év mire a régi leszek minden téren.
2023. febr. 11. 13:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és megfogadtam amit mondtál! Tablettába és nyersen is eszem/iszom gyömbér és kurkumát ettől múlt el az izületi fájdalom szerintem :)
2023. febr. 11. 13:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!