Miért jön fel ennyi slejm? Kb 5 percenként és folyamatosan. Gusztustalan sztori :)
Nem dohányzom.
Covidos vagyok elvileg, én inkább homloküreggyulladásra tippelnék, de ugye most minden a covidról szól.
Ahogy fekszem, egy idő után ilyen hörgés jön a torkomból, az jelzi, hogy úton a slejm. Kiköpöm. Sárga színű. Visszafekszem, és kezdődik újra éa újra újra újra 😟😟
Próbáltam már a gözölést is, az is csak átmenetileg szünteti meg.
Mit tehetnék?
De ez már sok, nem tudok enni, aludni. :(
Ezt megpróbálom, köszi.
4-es jó ötletet ír. Az ACC egy teljesen természetes fehérje aminosav acetilezett (jobban felszívódó, hatásosabb) változata, ami oldja a nyákot és semmi extra mellékhatást nem okoz. Talán egy kis ilyen antioxidánsos cukor dropos remegést tapasztaltam néha tőle, de 5 perc alatt elmúlik. Szóval ajánlott erre a problémára, de nem kávéval kombinálva!
Ambroxolt szoktak még írni rá az orvosok, de nekem az kicsit erős, viszont ha fulladozol a nyákba, az is tökéletes, felezve, negyedelve.
Én irigyellek hogy így feljön
Párom pont attól szenved hogy se le se fel neki semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!