Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Baj ha oltás ellenes vagyok?

Baj ha oltás ellenes vagyok?

Figyelt kérdés
Ki tudja milyen hatásai lesznek a vakcinának 5-10 év múlva? Az AstraZencarol most derült ki, hogy gubanc van vele. Amúgy is édesanyám atesett a Covidon, megúszta egy egyszerű lázzal, nem is volt neki magas. A WHO kb havonta változtatja az álláspontját a vírussal kapcsolatban. Azt nem tudják eldönteni, hogy most akkor kell-e a maszk, vagy sem. Akkor nem gondolják komolyan, hogy majd kísérleti vakcinakkal fogom lövetni magam félévente? Amúgy is ki tudja milyen variánsok jönnek még, lehet jön még vagy 20 féle, aztán egyikre sem lesz jó ez a csodaszer.

2021. márc. 26. 23:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
10: Semmilyen gyógyszer esetén nem vállalja a gyártó a felelősséget.
2021. márc. 28. 18:17
 12/32 anonim ***** válasza:
#11, köszi ezt nem tudtam, nem szedek semmiféle gyógyszert.
2021. márc. 28. 18:25
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
Egyéni szinten nem baj, max megbetegedsz, kórházba kerülsz stb. Társadalmi szinten annál nagyobb baj, feleslegesen terheled az ellátórendszert, és gátlod a járvány felszámolását. Az oltásellenesség már 20 éve is ciki volt a műveltebb emberek körében. Az oltás a vírus egy részét juttatja/állítatja elő veled, azért ha az oltás a millióból 1 esetben pont okozna nálad valami bajt, biztos lehetsz benne hogy a fertőzés is minimum megtette volna.
2021. márc. 28. 18:38
 14/32 anonim ***** válasza:
7: persze hogy ér valamit, mivel a konteósok hülyeségeivel szemben, a hatásosságát tudományos módszerekkel BIZONYÍTOTTÁK. El kéne már engedni ezt a sok retard butaságot amit összehordanak egyes youtubon képzel kanapévirológus ökrök.
2021. márc. 28. 18:40
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Saját döntésed. Szabadon választható, ha kéred az oltást, kéred, ha nem, nem.

Pontosan ezért, nekem az nem szimpatikus az egészben, hogy folyamatosan rá akarják erőltetni az emberekre. Én sem kérem az oltást, pontosan amiatt, amiket leírtál.

2021. márc. 28. 19:27
 16/32 anonim ***** válasza:
50%

A vakcinákat a néppességcsökkentés érdekében fejlesztették ki, halálos méreg. :)

Az országok vezetőivel zajlik a népírtás.

A 80% idióta, mai napig hisz benne, átverik az egész emberiséget.

Ha ezt leírja valaki, a tömény igazságot, meg tudatlannak meg tájékozatlannak titulálják miközben pont hogy egyértelműen ők azok.

2021. márc. 28. 21:20
 17/32 anonim ***** válasza:
55%
#16 van valami hiteles bizonyíték?
2021. márc. 28. 21:22
 18/32 anonim ***** válasza:
46%

Hiteles bizonyíték? Már mióta ez megy...

Ezt nem kell bizonygatni, aki erre nem tudott rájönni eddig az a legtájékozatlanabb, na jó inkább csak szimplán mossák át az agyát és gondolkozása elég csekély és a legszebben fogalmazva írtam, de tényleg:) sajnálom, ne vedd magadra.

Nem gyanús neked ami megy??? Könyörgöm?:D

Nem fogok most így egyesével leírni a dolgokat. Hogy ha akarod tudni akkor fogod, vagy is kénytelen vagy igazából, mert más különben az életed veszik el tőled! Na pá :)

2021. márc. 28. 22:05
 19/32 anonim ***** válasza:
51%

És még valami: Egy jó pár évig mehet ez az egész legenyhébb náthavírus dolog, amit koronának álcáznak, én kb. 2,5-3 évet jósolok ennek, de az is lehet hogy lesz 5 év míg kiírtják a méregoltásokkal a legtöbb idiótát, annyi idő alatt esélyes...

De tényleg nagyon szomorú hogy a legtöbb ember (90%) még abban a tudatban él hogy nem akarnak semmi rosszat.

Ajánlom figyelmedbe ezt a videót!: [link]

2021. márc. 28. 22:11
 20/32 anonim ***** válasza:
46%
80%-ot akartam írni
2021. márc. 28. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!