Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Favipiravir nélkül nehezebben...

Favipiravir nélkül nehezebben gyógyulok?

Figyelt kérdés
5 napja jöttek elő a Covidos tüneteim, a teszt pozitív lett. Eléggé beteg vagyok, 5 napja egyfolytában hőemelkedésem van, de minden napra jut belázasodás is. Sajnos nekem nem írható fel a Favipiravir, mert a gyomrom így is rossz. Jelenleg Pantoprazolt is kell szednem, mert egyfolytában fáj. Ha én éhgyomorra bevenném a 8 szemet reggel, ami elő van írva, ki is lyukadna a gyomrom. Plusz este is, meg a következő napokban is be kellene csökkentett adagban. Így viszont semmi gyógyszert nem tudok szedni.

2021. márc. 25. 13:02
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Érdemes szedni, mert a vírus hajlamos vérrögöt képezni.
2021. ápr. 7. 09:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Köszi szépen? Még annyit kérdeznék, hogy nagyjából meddig érdemes szedni?
2021. ápr. 7. 13:06
 23/24 A kérdező kommentje:
Nekem 10 napot mondott az orvos, hogy szúrnom kell magam, de a kórházban is kaptam folyamatosan. Minimum 10 napig te is szedjed szerintem.
2021. ápr. 7. 14:03
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Köszi szépen, és örülök, hogy jobban vagy! :)
2021. ápr. 7. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!