Favipiravir gyogyszert felirhatjak nekem koronavirusra ha penicilin allergiam van?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 21:24
1/16 anonim válasza:
Jelezd a háziorvosodnak mindenképpen, hogy mire vagy érzékeny! Tudjon róla!
Tüdőgyulladásod van? Jobbulást!
2/16 anonim válasza:
Elég komoly mellékhatásai vannak... :/
3/16 A kérdező kommentje:
Milyenek?
2021. márc. 13. 21:48
4/16 anonim válasza:
Szemezgessel:
A magatartás megváltozása számomra elég riasztó, nem véletlen csak komoly esetekben alkalmazzák.
5/16 A kérdező kommentje:
kroszpovidon, povidon, kolloid szilícium-dioxid, nátrium-sztearil-fumarát,
Filmbevonat: Polivinil-alkohol-polietilén-glikol ojtott kopolimer (E 1209), talkum (E 553b), titán-dioxid (E 171), zsírsavak mono- és digliceridjei (E 471), polivinil-alkohol (E 1203), sárga vas-oxid (E 172).
Ezek tartLmaznak penicilin izet?
2021. márc. 13. 23:38
6/16 anonim válasza:
A penicillin egy antibiotikum hatóanyag, bakteriális fertőzésre szokták felírni. Nem tartalmazza egy gyógyszer sem segédanyagként.
A favipiravirban favipiravir van, így nem kell aggódnod a penicillin érzékenység miatt.
7/16 anonim válasza:
igen, mert a favipiravirban nincs penicillin.
8/16 A kérdező kommentje:
Es cefuroxin szarmazek?
2021. márc. 14. 07:22
9/16 anonim válasza:
Sztem az sincs, mivel az is antibiotikum. Allergias vagyok en is ra.
10/16 anonim válasza:
Az sincs. Nem kell minden gyógyszert egyenként végigkérdezni. A favipiravirban semmi nincs csak favipiravir.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!