Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Favipiravir nélkül nehezebben...

Favipiravir nélkül nehezebben gyógyulok?

Figyelt kérdés
5 napja jöttek elő a Covidos tüneteim, a teszt pozitív lett. Eléggé beteg vagyok, 5 napja egyfolytában hőemelkedésem van, de minden napra jut belázasodás is. Sajnos nekem nem írható fel a Favipiravir, mert a gyomrom így is rossz. Jelenleg Pantoprazolt is kell szednem, mert egyfolytában fáj. Ha én éhgyomorra bevenném a 8 szemet reggel, ami elő van írva, ki is lyukadna a gyomrom. Plusz este is, meg a következő napokban is be kellene csökkentett adagban. Így viszont semmi gyógyszert nem tudok szedni.

2021. márc. 25. 13:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Uh de sajnálom! Mielőbbi gyógyulást kívánok és kitartás!

Nekem is csináltak mellkas ct és ekg-t nem volt gyulladás és más probléma sem

Én szedem 2 napja a covid gyógyszert

Annyi a tünetem hogy izomláz szerű érzés van a hasamban,és könnyen elfáradok és ekkor jön a szédülés mellé, a szag és ízlelés sincs

Illetve nem igazán tudok koncentrálni

Nagyon rossz de remélem javulni fogok minden nappal egy kicsit a teljes gyógyulásig

Majd írj hogy hogy érzed magad és hogy mi a helyzet a kórházban

Ott milyen gyógyszereket adnak neked?

2021. márc. 28. 21:09
 12/24 anonim válasza:
9-es,Érdekelne mivel vittek és a veroxid mennyi?
2021. márc. 30. 17:05
 13/24 anonim ***** válasza:
Mától tudtam csak elkezdeni, úgy kellett szinte rimánkodni a körzetinek + antibiotikum kúrán voltam, így sajnos nem is tudtam volna hamarabb elkezdeni.
2021. ápr. 1. 11:28
 14/24 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy azóta?
2021. ápr. 1. 20:00
 15/24 anonim ***** válasza:
Van valami hír? Kórházban vagy még?
2021. ápr. 5. 14:57
 16/24 A kérdező kommentje:
Ma jöhettem haza. Csodával határos módon, de nálam nem alakult ki tüdőgyulladás. Azért csoda, mert mindenki tüdőgyulladás miatt kerül be az osztályra, oxigén kell nekik. A szaturációm oxigén adása nélkül is tökéletes volt végig. Én a szűnni nem akaró láz, hányás miatt kerültem be. 2 hétig volt lázam, 5 napon át hánytam. Sokat gyengültem, erősödnöm kell. A tesztem pozitív lett, kaptam infúzióban Remdesivir nevű gyógyszert 5 napon át, plusz mellé sok sóoldatot, hogy ne száradjak ki. Számomra ez nagyon furcsa, hogy miért nincs tüdőgyulladás.
2021. ápr. 6. 14:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jó, örülök, hogy jól vagy! Nekem a Favipiravir csinált csodát, holnap megyek vissza a dokihoz.
2021. ápr. 6. 15:56
 18/24 A kérdező kommentje:
Erről a Remdesivirről tudni kell amúgy, hogy az ebola ellen lett kifejlesztve, de jó a Covid-19 ellen is, ha nincs még antitest a szervezetben, akkor már fölösleges adni. A lázról meg azt mondta a doki, hogy valaki 1 hónapig is lázas. Sokat kell inni, ha magasabbra szökik a hőfok, mint a hőemelkedés, akkor lehet lázcsillapítót alkalmazni. Ez ellen nincs külön gyógyszer, meg kell várni, míg megszűnik.
2021. ápr. 6. 18:27
 19/24 A kérdező kommentje:
Plusz szúrni kell magamnak 10 napig a hasamba a véralvadás gátlót, hogy kicsi legyen a trombózis veszélye. Ezt amúgy sok háziorvos nem írja fel, pedig fontos lenne. Vagy van a szájon át bevehető változatot.
2021. ápr. 6. 18:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Véralvadásgátló amúgy mindenkinek kellene?
2021. ápr. 6. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!