Koronavírus tagadók. Miért gondoljátok azt hogy nincs is vírus?
Figyelt kérdés
Ha szerintetek nincs covid-19 akkor mi van?
Miért vannak dugig a kórházak? Miért van az egészségügy az össszeomláshoz közel?
Ha szerintetek nincs covid akkor mi az, mi miatt betegszenek meg az emberek?
2021. márc. 22. 09:16
11/19 anonim válasza:
Kérdező, én nem vagyok vírustagadó, de van néhány olyan hír, amit kétségbe vonok, hogy tényleg igaz-e. Nekem lehet most esni, de nem gondolom azt, hogy a kórházak tömve lennének. Pár napja voltam orvosnál kontrollon, mivel autoimmmun beteg vagyok. Állítólag az a kórház Covid kórház. Csak valahogy a nagy része üres, nincs lezárva semmi. Egy csomó orvos maszk nélkül van. Erről ennyit. Lehet, hogy van ott koronás, de nem annyi, hogy a kórház tömve legyen. Átestem a Covidon. Valahogy ezek után nem tudom teljesen elhinni, amit mondanak.
12/19 anonim válasza:
11: szerintem ezt bekamuztad. "Egy csomó orvos maszk nélkül van" rész elég gyanús.
13/19 A kérdező kommentje:
Na ez hatalmas nagy kamu. Apum volt kórházban és egy osztályon 50 betegre jutott 3 ápolónő. Ha ez nem túltömés akkor nem tudom hogy mi az
2021. márc. 24. 11:19
14/19 anonim válasza:
Persze még én kamuzok. Kistarcsán voltam pénteken, inzulint íratni, és vérvételen, a kezelő orvosomon sem volt maszk.... de persze ti jobban tudjátok mit láttam. Ami nem felel meg nektek, meg annak ami a hírekben van, az tuti kamu. És nem azt mondtam, hogy nincsenek Covidos betegek a kórházban.
15/19 A kérdező kommentje:
Legyen igazad akkor te egy szerencsés helyen laksz :)
Itt Sátoraljaújhelyen meg alig bírják
2021. márc. 24. 12:14
16/19 anonim válasza:
Ez szomorú. Mondjuk nem kellett volna 5000 eüs dolgozót elküldeni...
17/19 A kérdező kommentje:
Nem lettek elküldve mert maguktól mentek el mivel keveselték a fizut
2021. márc. 24. 12:39
18/19 anonim válasza:
#17 keveselték, de megvolt rá az okuk
19/19 anonim válasza:
Nem csak a fizetésük pofátlanul karcsú, hanem ide-oda vezényelhetők az országban, amíg tart ez a szarság. Egy családos, gyerekes anyuka ezt hogy a búbánatba vállalná be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!