Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Azok az emberek akik elkapták...

Azok az emberek akik elkapták a covid-19 vírust és komoly szövődményei lettek emiatt lélegeztető gépre tették őket altatásban, de később felépültek, hogyan élték ezt meg? A többi lent.

Figyelt kérdés

A szüleim elkapták a vírust.

Mind a ketten kórházba kerültek.

Azóta anyukám helyre jött, viszont apu lélegeztető gépen van két hete.

A vírus megtámadta a tüdejét, úgy, hogy soha nem volt vele baj.

Van itt olyan aki szintén átélte ezt?

Pár interjút láttam emberekkel.

Pl : aki magához tért ezek után az emlékszik arra, hogy mi történt vele?

Esetleg látott fényt vagy volt e furcsa álma?

Olyan emberek tapasztalata érdekel akik tényleg átélték ezt vagy a közvetlen hozzátartozójuk.

2021. márc. 19. 20:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Sajnos már nincs köztünk 😞

Hihetetlen!

Egy sportos, egészséges ember volt .

3 hétig bírta a lélegeztető gépen.

Nem tudom felfogni még most sem!

2021. ápr. 9. 08:32
 12/18 anonim ***** válasza:
2-es vagyok! Őszinte részvétem!
2021. ápr. 9. 08:41
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. ápr. 9. 11:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem! Édesapukám nekem most szombaton halt meg, 10 napot volt lélegeztetőgépen, sajnos a krónikus betegségei miatt nem tudott tovább küzdeni a szervezete. Tényleg borzalmas ez az egész.
2021. ápr. 9. 11:23
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hány éves volt az apukád?

Az enyém 60.

Miután rátették a lélegeztető gépre , hol a veséjét, hol a szíve .. nem hittem el hiszen soha nem volt baja.

Arra is gondoltam , hogy félre kezelték, hogy nem egészséges a mély altatásos kezelés.

De anyu mellett meg meghalt egy nő azért mert nem rakták rá a lélegeztető gépre, mert nem volt hely..

2021. ápr. 9. 14:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem apukám 63 éves volt. Nála az volt a probléma, hogy sok krónikus betegsége volt, köztük cukorbetegség, magas vérnyomás, valamint transzplantált vese. Neki a veséje teljesen leállt, annyira megtámadta a vírus. Egyébként ez egészséges embereknél is előfordul nagyon nagy arányban, hogy leáll a veséjük, akik több mint 7 napot vannak lélegeztetőgépen. Ez úgymond “normális” sajnos. Nekem apukám a legjobb kórházba került Budapesten, ráadásul a lélegeztetés a profiljuk és még így sem sikerült megmenteni.:( Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez a britt mutáns sajnos sokkal agresszívabb, mint az előző verziója. Nem hiszem, hogy az orvosok nálatok hibáztak volna, de persze ezt nem tudhatom biztosra.
2021. ápr. 9. 14:19
 17/18 A kérdező kommentje:

Melyik a legjobb kórház ma Magyarországon?

Igen apunak is leállt a veséje sajnos.

Igen tudom, hogy ez a vírus nem ugyan az ami volt egy éve.

Apunak csak magad vérnyomása volt semmi más, rengeteg vitamin és mégis.

És még örülhetnek , hogy anyukàm túlélte.🙏

2021. ápr. 9. 14:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Lélegeztetésben a SOTE a legjobb Budapesten, ami amúgy nem is kórház, hanem klinika. Az ottani orvosok lélegeztetésre vannak specializálódva, mint írtam ez a profiljuk.

Szerintem is nagy szerencse, hogy anyukád túlélte.

2021. ápr. 9. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!