Azok az emberek akik elkapták a covid-19 vírust és komoly szövődményei lettek emiatt lélegeztető gépre tették őket altatásban, de később felépültek, hogyan élték ezt meg? A többi lent.
A szüleim elkapták a vírust.
Mind a ketten kórházba kerültek.
Azóta anyukám helyre jött, viszont apu lélegeztető gépen van két hete.
A vírus megtámadta a tüdejét, úgy, hogy soha nem volt vele baj.
Van itt olyan aki szintén átélte ezt?
Pár interjút láttam emberekkel.
Pl : aki magához tért ezek után az emlékszik arra, hogy mi történt vele?
Esetleg látott fényt vagy volt e furcsa álma?
Olyan emberek tapasztalata érdekel akik tényleg átélték ezt vagy a közvetlen hozzátartozójuk.
Sajnos nekem nem tudta elmesélni egyetlen rokonom/barátnőim szüleik/nagyszüleik sem, hogy milyen volt miután felébresztették őket, majd meggyógyultak.. kivétel nélkül elhunytak, akik lélegeztetőre kerültek.
De kívánom, hogy nektek happy enddel záruljon ez a történet, édesapád gyógyuljon meg mihamarabb, és csak egy rossz emlék maradjon ez a helyzet számotokra.
Sajnos a gépen lévő betegek több, mint 80%-a meghal. Sajnos ha két hete rajta van, nem sok esélye van. Nagyon sajnálom.
Egy emberről tudok, aki lejött róla, ő állítólag semmire nem emlékszik.
Megkérdeztem : 90.
De a gép tartja ezt a szintet.
A gyulladás az 800-ról lement 200-ra múlt péntekre.
Ami még mindig magas, de legalább javulás.
Ugye nem vagyok szakértő és teljesen új nekem is és a családomnak is ez az egész.
Soha nem volt előtte komolyabb baja, ezért is hihetetlen ez az egész, hogy így leterítette ez a vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!