Mennyi időt kell most várni míg kijönnek covid tesztelni a mentősök?
Engem még aznap hívtak, másnap jöttek ki tesztelni.
Egyébként kimennek házhoz. Amikor felhívtak, megkérdezték, hogy saját gépjárművel be tudok-e menni a tesztelőpontra? Mondtam, hogy sajáttal nem, de van, aki bevigyen. Azt mondták, csak olyannal lehet, akivel egy háztartásban élek. Így kijöttek.
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
Én Nyíregyházán élek, nálunk talán pcr gyorstesztet végeznek és háznál. Orvos fóbiám van nem kicsit, és szeretnék túl lenni rajta minél előbb.
Én békés megyei vagyok. Mint írtam, itt kijönnek. Sőt, ők mondták, hogy csak saját gépjárművel lehet bemenni. Tehát gyanítom, erre van protokoll. Eddig 7 tesztem volt, ebből négy kórházban, amikor bent feküdtem. A többi háromnál pedig kijöttek.
Egyébként is morbid lenne, ha valaki fertőzötten, esetlegesen magas lázzal, köhögve felszállna egy buszra.
Tegnap én is csináltam egy gyorstesztet, az teljesen negatív lett, azt vérből csináltuk.
Mondjuk nem értem a háziorvos miért kérte mikor semmi légúti tünetem nincs, se lázam csak hasfájás és hányinger, de hát ő az orvos, jobb a biztonság.🥴
Hogyha valakit erdekelne vagy segitseg a kesobbiekben, akkor nekem hazhoz jottek, Nyiregyhazan.
A haziorvosom kert tesztet szerdan, csutortokon jott az sms hogy 9-10 kozott jonnek, es 8:30-ra mar levettek.
A pcr gyorsteszt amit levettek negativ lett, remelem a sima pcr teszt is. A sima pcr teszt is hasonlo volt erzesre a gyorsteszthez, kicsit kellemetlen de nem faj. Olyan erzes, mint mikor a strandon viz megy az orrodba de az egesz csak 5 mp-ig tart. Nekem az udvaron csinaltak meg, egy nagyon kis kedves fiatal fiu csinalta, egyaltalan nem fajt es mig meglett a gyorsteszt eredmenye, beszelgettunk is.
En szemely szerint pozitivan csalodtam. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!