Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 1 hete náthás vagyok,miért...

1 hete náthás vagyok,miért izzadok egész nap?

Figyelt kérdés

Kicsivel több,mint egy hete izzadok szinte egész nap,főleg,ha csinálok valamit,nem csak ülök,vagy fekszek.Náthás lettem,ami ráment a fülemre is,de nem folyik az orrom.

A kérdésem,hogy ez a nátha (vagy mi) egész napos hidegrázással kezdődött,mindig fáztam,majd átcsapott hidegrázás/izzadás kombinációba,amiből már két három napja maradt az izzadás.Miért lehet?Eddig még sosem volt ilyenem,bár már nagyon sokszor voltam beteg.

Még csak hőemelkedésem sem volt egész végig.Pedig arra gondoltam,hogy a láz okozhat ilyet,mert mikor lázas beteg az ember,akkor érzi pont ezt.

De hiába mértem,36,8 fölé egyszer sem ment.

A legrosszabb tegnap,tegnapelőtt volt,a közérzetem nagyon vacak volt,húzott az ágy is.Mára kicsit jobb,de úgy izzadok,mint egy ló.

Volt már ilyen valakinek?Mi ez a folyamatos izzadás,mitől van?Ez valami vírus,vagy más lehet?De miért nem lett lázam?

A betegség előtt is éreztem ilyen izzadást pár napig,talán egy hétig is,de mivel nem volt más tünetem,nem volt rossz közérzetem,nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget.

(Nem covid,mindkét fiam tesztje negatív lett négy napja.)

2021. márc. 16. 08:16
 1/4 anonim válasza:

(Nem covid,mindkét fiam tesztje negatív lett négy napja.)

attól szerintem simán lehet covidos ha te még nem tetszetled.

2021. márc. 16. 08:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem volt tesztem,de azt gondolom,tuti elkapnám,mert én eddig mindent elkaptam tőlük.
2021. márc. 16. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Valami vírusbetegség (covid sem kizárt). Ilyen esetben a termelődő toxinok (méreganyagok) izgatják az agyi hőközpontot, ami fokozza az izzadást, amivel a szervezet általában védekezik a túlmelegedés ellen.
2021. márc. 16. 11:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Ez nagyon szuper válasz volt!

Hát jó hosszú ideig tart,amin elcsodálkoztam,mert utoljára a 2018-as influenzám produkált kb.1,5 hónapig tartó,folyamatos hőemelkedést,és több szövődményt is.4 hónap kellett a majdnem teljes gyógyuláshoz.

De akkor volt hőemelkedésem,és lázam,ami indokolta az izzadást.

Most semmi ilyen nem volt,ezért tanácstalan voltam.

Remélem így mindent egybevéve lassan 2 hét után elmúlik már végre...

Mégegyszer köszönöm!

2021. márc. 16. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!