Csak nekem van elegem ebből az egész szaros pandémiás covidos helyzetből?
Igen, csak neked van eleged, mi imádjuk 😆
Én naponta 12 órát dolgozom maszkban, ráadásul sebészi -FFP2 kombóval. Mégsem rinyálok soha.
Régebben is voltak járvsnyok, csak akkor még az infektológia gyerekcipőben járt, nem értettük, hogy hogyan terjed a kórokozó és hogy mit lehet tenni ellene.
A jogkorlátozás egy szükséges rossz. Én is és szerintem mindenki utálja a helyzetet, de ha egyáltalán nem lennének korlátozások, gyakorlatilag a kórházak folyosóján hullanának a betegek sorban, mert már így is alig tud az eü. rendszer megküzdeni a megnövekedett esetszámmal. és a következő hetekben még rosszabb lesz.
És ezt nem onnan tzdom, hogy az interneten elolvastam egy telex cikket, hanem onnan, hogy jómagam eü. dolgozó vagyok és covidosokat látok el :)
5: Köszönjük a munkádat, és nagyon sajnállak hogy vannak primitív emberek akik azon sírnak hogy a boltba fel kell tenni egy sima rongymaszkot. nem érdemel meg semmit az ilyen gondolkodású ember...
A konteósok szerencsére még mindig egy nagyon hangos kisebbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!