Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van aki még nem látja, hogy...

Van aki még nem látja, hogy az egész covid csak politika?

Figyelt kérdés
Thaiföldön 70 millió ember lakik, 85 halált regisztráltak, Tanzániában szintén 85 halál, és semmi korlátozás, Mongóliában 3 halál van elvileg, és még egy csomó ország hasonló fertőzöttekkel és halálozásokall. Azt látom, hogy 90%-ban csak a nyugati országok félelemlítik az embereket a coviddal, sok helyen még korlátozások is alig vannak, mégsem halt ki az ország. Úgy játszanak a számokkal ahogy akarnak, ezek után lehet hinni amiket a Tv-ben mondanak?

2021. márc. 10. 10:42
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Jelentkezem
2021. márc. 10. 10:46
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Kérlek indokold meg hogyan került a politika miatt 1 hét alatt az előtte teljesen jól lévő rokonom a lélegeztetőgépre.
2021. márc. 10. 10:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Olvasd el mégegyszer, mert nem jött át a lényeg. Nem mondtam, hogy nincs vírus, se azt, hogy nem lehet veszélye, mert mindennek van, hanem azt, hogy egyes országok politikai célokból bolhából elefántot csinálnak.
2021. márc. 10. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Én sem mondtam hogy azt állítod nincs vírus, de akkor én is átfogalmazom a kérdést.

Szerinted egy olyan vírus csak bolha, ami egy hét alatt teljesen jól levő embereket lélegeztetőre tesz?.. mindegy a mi családunk megtört és tönkrement az életünk...

Nyilván én is csak túlreagálom, nem fogok visszajönni elolvasni a válaszod és tovább boncolgatni a dolgot ne aggódj. Ebből tényleg tök jó politikai fröcsögést lehet csinálni ha vevő rá az ember..

2021. márc. 10. 11:13
 5/10 A kérdező kommentje:
De ez jött le, mert nem vagy képes felfogni mi volt a kérdésem célja. Mikor a hülye okoskodik.
2021. márc. 10. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Sajnos a saját kérdésedet nem tudod értelmezni, nem mi vagyunk a hülyék.
2021. márc. 10. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Sokszor eszembe jutott az elmúlt hetekben hogy most szívesebben élnék egy szegényebb ázsiai országban ott legalább nem reggeltől estig a vírus a téma hanem élik ugyan úgy az életüket. Indiában ahol az utcán főznek mosnak árulnak nem tudnak szerencsére mindenféle korlátozásokat rákényszeríteni a népre.
2021. márc. 10. 13:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Ki látja normálisan? Leírtam a tényeket, mert ezek tények, meghazudtolod magad, mert ezek szerint nem vagy nyitott az igazságra. Tehát ha 1000/1 ember kerül lélegeztetőre vagy hal meg, veszélyes világjárványn van. Semmi érvet nem tudtok mondani ami értékes lenne.
2021. márc. 10. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sima influenza miatt is kerülhetett lélegeztetőre. De biztosan covid volt. Nem mondom, hogy nem létezik ez a vírus, mert lehet. Bár én senkivel sem találkoztam még, aki emiatt került volna kórházba, pedig Győrben lakom. Ugyanúgy találkoztunk az idős ismerőseinkkel, ők is mentek mindenfele. Kutya bajuk, még náthásak sem voltak. Két az átkosban volt párttitkárról tudom, hogy állítólag ebben haltak meg. Viszont könnyen eltudom a családtagjaikról képzelni, hogy egy kis hazugságért cserébe kenőpénzt vettek át... Szóval, biztosan politika van ebben, nézd meg Usaban mi folyik most.
2021. márc. 11. 17:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor a buta hitte magát okosnak.. Persze sahnos nem lett igaza.
2021. jún. 4. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!