Jelenlegi koronavírusosok, hogy vagytok? Mit csináltok? Hogyan vészelitek át a napokat?
Kb. 5-4 napja kezdődött, hogy picit elkezdtem köhögni. Legelső nap fájt a fejem és izomfájdalmaim is voltak, másnapra ez elmúlt és maradt a torokfájás és a néhányszori köhögés. Apukám már előtte néhány napja nem volt jól, ő köhög és 37 legtöbbször a hője. Anyukám is köhög, fájt a torka és rossz a közérzete, a bátyam is köhög, de ő ennek ellenére jól van. Tegnap csináltam egy itthoni gyorstesztet, ami pozitív lett. Holnap hívjuk a körzetit, hogy betegek vagyunk. Csak egy tesztünk volt itthon, de gondoljuk akkor mindannyian covidosok vagyunk.
Van itt még valaki, aki jelenleg koronás? Ti mit csináltok? Hogy vagytok? Mik a tüneteitek? Beszéltetek már orvossal? Ha igen, miket javasolt? Csináltok légzés gyakorlatokat?
Én tegnap vettem be egy algopyrint mert nekem is felment 37-re a hőm. Valamint úgy néz ki, hogy fel is fáztam és arra vettem be gyógyszert miután sikerült elérnünk egy ügyeletet, hogy pozitív teszt mellett bevehetem-e. Meg még annyi, hogy mielőtt elkezdődtek volna a tünetek 6napos szteroid kúrán voltam, csontgyulladás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!