Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Jelenlegi koronavírusosok,...

Jelenlegi koronavírusosok, hogy vagytok? Mit csináltok? Hogyan vészelitek át a napokat?

Figyelt kérdés

Kb. 5-4 napja kezdődött, hogy picit elkezdtem köhögni. Legelső nap fájt a fejem és izomfájdalmaim is voltak, másnapra ez elmúlt és maradt a torokfájás és a néhányszori köhögés. Apukám már előtte néhány napja nem volt jól, ő köhög és 37 legtöbbször a hője. Anyukám is köhög, fájt a torka és rossz a közérzete, a bátyam is köhög, de ő ennek ellenére jól van. Tegnap csináltam egy itthoni gyorstesztet, ami pozitív lett. Holnap hívjuk a körzetit, hogy betegek vagyunk. Csak egy tesztünk volt itthon, de gondoljuk akkor mindannyian covidosok vagyunk.

Van itt még valaki, aki jelenleg koronás? Ti mit csináltok? Hogy vagytok? Mik a tüneteitek? Beszéltetek már orvossal? Ha igen, miket javasolt? Csináltok légzés gyakorlatokat?

Én tegnap vettem be egy algopyrint mert nekem is felment 37-re a hőm. Valamint úgy néz ki, hogy fel is fáztam és arra vettem be gyógyszert miután sikerült elérnünk egy ügyeletet, hogy pozitív teszt mellett bevehetem-e. Meg még annyi, hogy mielőtt elkezdődtek volna a tünetek 6napos szteroid kúrán voltam, csontgyulladás miatt.

2021. márc. 15. 17:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én úgy szombat óta köhögtem, de ez elmúlt három nap után. És most harmadik napja, hogy nem érzek illatokat, az ízek sem tökéletesek. Végig jól éreztem magam.
2021. márc. 18. 12:35
 12/17 anonim ***** válasza:
11-es milyen gyorsan ment el a szaglásod? Fokozatosan?
2021. márc. 18. 15:13
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Egyik este éreztem, hogy nem teljesen érzem az illatokat, reggelre már gyakorlatilag teljesen elment.
2021. márc. 18. 17:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Nekem az első napokban száraz köhögésem volt, aztán hurutos, ami lökésekben jött, most megint enyhe száraz köhögésem van és mintha kevésbé érezném az ízeket. Jobbulást mindenkinek!
2021. márc. 18. 17:27
 15/17 anonim válasza:
Tegnap derult ki a szuleimrol hogy Covidosak. Tegnap este kezdodott nalam hogy fajnak a vegtagjaim plusz neha lever a viz. Tovabba mintha egy teglat raktak volna a mellkasomra. Elmeletileg holnap jonnek tesztelni. Erdekes mert tegnap es ma a gyorstesztem negativ lett. De tuneteim meg vannak. Ki erti ezt?!
2021. márc. 18. 17:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Milyen gyorstesztet csinaltal? Azok adhatnak falsnegatívot.
2021. márc. 18. 19:54
 17/17 anonim válasza:
12 napja pozitív vagyok, konkrétan nulla tünettel. Megmondom őszintén, egész nap recskázom és eszem.
2021. márc. 25. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!