Ez most depresszió, hipochondria vagy lustaság?
Az elmúlt időszakban itthon mindent nekem kell csinálni, apukám semmire se képes. De tényleg, semmiben nem segít, nem is érdekli, hogy nekem az érettségire kéne készülni.
Multkor fájt a hasa, nem tudott wc-zni, és már olyanokat képzelt, hogy daganatos, de senni baja nem volt a hasultrahang stb szerint.. A doki ettől függetlenül adott neki a bélrendszerére egy antibiotikumot, de a mellékhatásait elolvasva pont jelentkeztek a tünetei, és így végül abbahagyta a szedését. Neki már mi sem segít. Emellett 50 fajta más gyógyszerrel stb próbálkozott, de az első alkalommal feladta, neki már mi sem segít. Ekkor volt az, hogy 4 hetet hiányzott a munkahelyéről,... annyira rosszul van, hogy nem tud dolgozni sem.
Ezutan azt olvasta, hogy a koronavirus utolagos mellekhatasa kozott vannak a hasi panaszok- es mar a 2.negativ covid tesztnel tart. De o akkor is virusos.
Ott van az a szal is, hogy a pszichiater adott neki egy erosebb gyogyszert, mondvan h kell. Azota azt feltetelezi, hogy depresszios. A nem segitseg mellett mikor biciklizni vagy barhova hivjuk annyi a valasz, hogy o annyira depresszios, hogy nem kepes elmenni sehova. Persze ezzel indokolja azt is, hogy a ruhait olyannal hajtogattatja penzert ossze, aki rakos- es ki tudja mennyi ideje van hatra. Mert depresszios, es el nem tudjuk kepzelni milyen ez. ( pedig szerintem en nagyobb fajdalmakban reszesultem, amikor anyukam tonkretette az eletem az allando piszkalodasaival, megjegyzeseivel, pl hogy soha nem fog szeretni senki, vagy amikor kikozotistett az osztaly, de nem engedtek el masik suliba. Es fel evig minden nap egesz napos csendben ultem a suliban, mert senki nem szolt hozzam..)- de ezutan en nem lehetek depresszios.. ,,el sem tudom kepzelni mit el at..”
Merthogy o elvalt, miutan 50x megcsaltak es 60x visszaengedte magahoz anyamat. Az nem szamit, hogy engem tonkretett anyam az evek soran, es mindig en voltam a hibas. Nem veletlen koltoztem kollegiumba.
Visszaterve a temahoz, azota lelekgyogyaszhoz is jar, a depresszioja miatt. Bar en igyis lustasagnak konyvelnem el.
Meg csak a kadat nem hajlando kimosni maga utan, az agynemujet lehuzni, a ruhait osszehajtogatni, a wc-t nekem kell takaritani o utana, sot a haz tobbi reszet is nekem kell 18 evesen tanulas mellett megcsinalni.( Oszinten szolva, szerintem ez mar onzoseg is, hogy ejfelig tanulok rendszeresen, ha eppen nem a baratommal vagyok- aki segit, es az oraim eleve 15:30 ig tartanak 8-tol, utana pedig mossak, takaritsak, de tanuljak is erettsegire.)
Mar meg van lepodve, hogy a kozeleben nem tudok tartozkodni, mar irtozkodom tole, mert azt allitja, hogy depresszios. Es emiatt nem segit. Ettol meg lehetne. Nem?
Emellett pedig 0-24-ben betegsegekrol olvas, ,,jaj most mit kapjak el “ cimszoval..
Nem is beszelve a gyogyszertarrol, amit allandoan magaval hordoz. Vagy a gyogyteakrol, amit raklapszamra rendel, es 1.ivas utan azt mondja, hogy semmit nem hat, nem segit rajta mar semmi.
Amikor pedig arra kerem, hogy vegyen valami gyumolcsot, akkor jon azzal, hogy most alig kapott fizetest (4hetig tappenzen volt ugyebar) , es nem tud venni nekem semmit. Es ekkor jon a futar, hogy megjott 3 koronavirus teszt 20 k-ert...
Szerintetek akkor ez micsoda? Lustasag, hipochondria vagy depresszio?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!