Mennyi ideje van a betegnek kb jó esetben? Hasnyálmirigyrák, pontosabban papilla vateri tumor.
Invaziv, dukto-biliaris terjedesü adenokarcinoma. A vena cava inferiort mandzsettaszerüen körbefonta a vena renalisnal. A majkapuban, a hatso hashartyan es a majban vannak attetes nycs-k. Kemo: Folfirinox protokoll. Egyebek: CBD.
Akik családjában- ismerõsei - paciensei közt volt ilyen, mennyi ideje van a betegnek kb? Stent van, epe epfolyasa biztositott.
Köszönöm.
Köszönöm a szavaid 🖤🤍
Kitartást kívánok Nektek és őszinte részvétem a hozzatartozoid miatt. 😞🖤
A nagymamám elvesztettem nagyon fiatalon, de miatta nem voltam kiborulva, ami lehet H kegyetlenül hangzik, de sajnos alig volt róla emlékem, demens is volt, meg sem ismert, egy idősek otthonában élt 0-24-es felugyelettel.
Fogadjunk, hogy Édesapád nem ivott!
Azért, mert az én rokonságomban a tipikus alkohol okozta betegségekben azok hunytak el, akik absztinensek voltak.
Anyai nagyanyám apja, a dédi konkrétan félt a szesztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!