Mennyi ideje van a betegnek kb jó esetben? Hasnyálmirigyrák, pontosabban papilla vateri tumor.
Invaziv, dukto-biliaris terjedesü adenokarcinoma. A vena cava inferiort mandzsettaszerüen körbefonta a vena renalisnal. A majkapuban, a hatso hashartyan es a majban vannak attetes nycs-k. Kemo: Folfirinox protokoll. Egyebek: CBD.
Akik családjában- ismerõsei - paciensei közt volt ilyen, mennyi ideje van a betegnek kb? Stent van, epe epfolyasa biztositott.
Köszönöm.
19-es vagyok, köszönöm, hogy leírtad, őszinte részvétem!😪
A mamánál áttétek vannak a májban, hashártyán, tüdőben, palliatív terápiát javasoltak neki. Nem akar kórházba menni, otthon akar maradni amíg csak lehet. Amúgy sem volt egy nagy darab, de napról napra fogy, alig eszik valamit és hasmenése van sajnos. Nem számítunk semmi jóra, próbálunk minden napjába értelmet, életet csempészni amíg lehet.
Ha sokat alszik, akkor az tényleg már a földi életének a vége. Az en Anyukám volt, hogy telefonálás közben elaludt, nagyon nehezen kommunikalt. Előtte 1-2 nappal megszűnt a nyelési reflexe. :( Nem tudom, hogy fájt neki valami (volt tapasza), de sosem panaszkodott. Nyoszorgott az édesem, szerintem fájt neki csak letagadta.
Én azt sajnálom, hogy úgy érzem egyedül hagytam a felelmeivel, ott voltam vele, de mégis magányos volt.
Sokáig nem voltam vallásos amúgy, sőt, de ez a néhány hét nagyon atformalt.
Nagyon tanulságos volt nekem, hogy egy haldoklo, hogy lássa azt, akit szeret képes osszeszedni a kis maradék erejét, hogy a szerettere mosolyogjon. Életem legszebb pillanata volt. 🥺🥺🥺🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!