Hogyan vélekedjek a covidról? Túl sok az információ. Mi a ti véleményetek?
Elsővel egyetértek!
Miért nehéz megemészteni, hogy a vakcina az egyetlen esély a túlélésre? (Azért ezt sem mondanám, pedig oltás párti vagyok!)
Kérd már el anyádéktól az oltási könyved :D Számtalan oltást kaptál már mióta megszülettél, sajnálom, hogy ezt most kell megtudnod.
Minden nap elmondják, hogy bármely oltás jobb, mint semmi.
Orvosok -akikkel beszéltem - elmondták, hogy legkevésbé a kínaival voltak allergiás reakciók. De elmondták, hogy az ő gyakorlatukban különösebb probléma egyikkel sem volt. Ami előfordult: pár napos láz, izomfájás az oltás helyén, fáradtság, levertség 1-2 napig.
Oltással kevesebb az esélyed a fertőzésre, a súlyos tüntekre, halálra.
Maszkkal kapcsolatban igazad van. Lehet(ne) hordani influenza idején is, csak az emberek azt könnyebben veszik -2 ezrelék körül van az elhalálozás ellentétben a covidddal, ahol 3 % körül.
Kb. 70 éve használják a másokat megfertőzés esélyének nagy mértékű csökkentésére a maszkokat. Gondolom nem láttál még műtétet élőben, na de hogy egy filmben sem vetted volna ezt észre, azt azért kétlem:D
Ha valamit nem keresel, és így nem találsz, akkor az nem azt jelenti, hogy nincs. Ezt érdemes észben tartani.
1.: Nem én írtam.
2.: Nem a szavazás. Gondolkozz egy kicsit: kik a veszélyeztetettek? :) Kiket akarunk megvédeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!