Mennyi az esélye hogy végbélrákom van?
Ha szükséges megyek urulógushoz,de ez most foglalkoztat ezért írtam ide.A sztori a következő
Jelenleg külső aranyerem van.Ha kijön akkor úgy ápolom hogy beleüéök forró vízbe,aztán Reparonnal bekenem,folyékony szappan és szappan.Szinte teljesen begyógyult de azért érzem hogy még nem teljesen.Ma amikor vécéztem Az utolsó törlésnél volt egy kis halvány piros vér a papíron.Azt gyanítom hogy ez azért történt mert a bőr felszakadt a külső aranyeremnél mivel nem volt 100%-osan begyógyulva
Ezután mélyebbre nyúltam a lyukamba hogy megnézzem nincs a bentebb valamilyen sérülés.Semmilyen fájdalmat nem éreztem,persze ettől függetlenül lehet hogy mélyebben van valami bár ott se érzek fájdalmat.A külső aranyeremnél se éreztem fájdalmat,de az a vér a papíron foglalkoztat engem
Félreértés ne essék,nem félek a haláltól,csak pont most vagyok sínen az életemben és vigyázni szeretnék jobban magamra meg tovább élni
Ha valóban úgy gondoljátok hogy végbélrákom van akkor nyugodtan írjátok meg,nem fogok megijedni.Ha szükséges elmegyek urulógushoz,ha végbél rákom van akkor el kezdem kezeltetni ha lehetséges,de ha belehalok hát akkor így jártam,el kell fogadni ezt a dolgot
Előre is köszönöm a válaszokat és bocsi a hosszú szövegért.Remélem nem felejtettem el semmit még hozzátenni
Nagyon köszönöm szépen a válaszokat!
Viszont proktológusról még sose hallottam.Ő miben különbözik az urulógustól?Mindenkinek ment a zöld pipa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!