Mi zajlik valójában a kórházak Covid osztályán ?
Nem tudom már minek lehet hinni .. ezért CSAK és kizárólag kórházi dolgozók, vagy közeli ismerősök válaszát várom .. kiváncsi vagyok hogy ez az állítólagos 3. hullám valóban létező dolog vagy teljesen hülyét csinálnak belőlünk ..
Én mint átlag ember még semmit nem tapasztaltam a vírusból .. egy két távoli ismerős idősebb, betegebb rokona,ismerőse halt bele (elvileg a vírusba)
Szóval megynílvánul ez a bizonyos 3. hullám valamiben?
Bullshit az egész, arról nem beszél senki, érdekes módon, hogy egyik kollégám kapott pénzt azért, hogy azt mondja, mennyire fos a helyzet. :)
Van vírus, nem vagyok virustagado, nem vitatom el a veszélyességét, de ez, amit ezek csinálnak, inkább politikai mozgatorugoi vannak.
Behazudjak a gáz helyzetet, H nyithassanak májusban. ;) Ja és aki majd lepontoz, gondoljon majd a kommentemre a nyitaskor.
Te totálisan elmebeteg vagy 😀 szerinted valaki fizet nekem azért, hogy GYIK-en azt terjesszem, milyen szar a helyzet?
Hát ha ezt elhiszi valaki, tényleg menthetetlen. A hozzád hasonlókat viszont egy 24 órára komolyan szívesen belökném egy covid zónába nyaralni.
Remélem oltatni se mész, nehogy Bil Géccc becsippezzen.
Különben is Orbán egy gyíkember, mint a többi vezető és fajunk leépítése a cél, ez az első lépés. Nem tudtad?
Idióták vagytok mindkette N, már rég oltva vagyok, sőt az oltás fontosságát mindegyik ismerősömnek mondom.
Viszont szét vagytok szivatva. :) Érdekes módon Ausztriában elkezdődött a nyitás, Németországban is elkezdtek a többlépcsős nyitást.
Lehet nem ártana külföldi sajtóból is tajekozodni. :)
Ja majd mindjárt megmagyarazzatok nekem, hogy Ausztriában nem lehet semmit csinálni, mert a hazug magyar sajtó ezt ugatja. :) Menjél te 24 órás megfigyelésre ;)
Én tudom mi a helyzet.
És igen: fizetnek ezért, ahogy azért is képesek fizetni egyes kórházi osztályokon, hogy az ottani helyzetet ne adjuk ki a médiának :) (erről viszont én nem beszélhetek, mert kénytelen voltam ezt aláírni)
Ja és még azt hozzátenném, hogy már a viruson is atestem. :D
Kicsit több tapasztalatom van mint nektek.
Gondolom magyar sajtó és társai arról sem írtak egy kukkot sem, amiről pl a der Standard, Kurier beszélt, H Németországban direkt kozmetikaztak a statisztikakat, hogy zarhassanak.
De nem baj gyerekek! Eljetek a sötétségben C:
És az se zavarjon benneteket, hogy azok a szerencsétlen honfitársaink, akik felmondtak a mostani szerződés miatt, azok vissza lesznek rángatva.
Ugye ti ezen sem akadtok ki, mert veletek MINDENT meg lehet tenni
Márc 6. 13:13.
Minden tisztelet a Tiéd és kollégáidé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!