Nem tudom már minek lehet hinni .. ezért CSAK és kizárólag kórházi dolgozók, vagy közeli ismerősök válaszát várom .. kiváncsi vagyok hogy ez az állítólagos 3. hullám valóban létező dolog vagy teljesen hülyét csinálnak belőlünk ..
Én mint átlag ember még semmit nem tapasztaltam a vírusból .. egy két távoli ismerős idősebb, betegebb rokona,ismerőse halt bele (elvileg a vírusba)
Szóval megynílvánul ez a bizonyos 3. hullám valamiben?
Én pár ismerős embertől hallom hogy hosszabb-rövidebb időre elment a szaglásuk és ettől azért eléggé szenvednek. Amúgy enyhébb tüneteik voltak.
2021. márc. 6. 00:16
2/30 anonim válasza:
Anyukám kórházban feküdt, nem kovid osztály, belgyógyászat. Ő és egy másik beteg voltak ketten az egész osztályon. Van vírus kétségtelen, de...
2021. márc. 6. 00:17
3/30 anonim válasza:
Na, orulok neki, hogy te meg semmit nem tapasztaltal a virusbol. Nekem a nagypapam halt meg, egy baratom apukaja, egy masik baratnom apukaja is sajnos, + jelenleg lelegezteton van egy rokonom, es 10-en a barati tarsasagombol igazoltan koronasak voltunk (20-30 ev kozottiek vagyunk).
Nem vagyok korhazi dolgozo, es a statisztikaval is biztosan csalnak, azonban sajnos nagyon is tapasztalom a jarvanyt.
Senkinek nem voltak alapbetegsegei, oke, 60-70 ev kozottiek voltak az elhunytak, azonban ha nem lett volna virus, meg mindannyian elnenek. Gyulolom ezt az egeszet.
2021. márc. 6. 00:17
4/30 anonim válasza:
Eszméletlen hogy már ezt is megkérdőjelezik páran, mert egykét bolond divatba hozta..
2021. márc. 6. 00:27
5/30 anonim válasza:
leírnám, ne akárhányszor megtettem, a válaszok 30% alá be lettek pontozva. tehát felteszem, vagy nem érdekli az embereket, vagy teljesen felesleges mit ír az, aki közelharcot vív a covid ellátásban, úgysem hiszik el.
2021. márc. 6. 01:00
6/30 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. De egy elment szaglással kétlem, hogy bárki kórházba kerül. Tehát aki ott van az események közelébe az hogy tapasztalja, milyen tünetekkel kerülnek be oda a koronás emberek?
2021. márc. 6. 01:01
7/30 anonim válasza:
Egészen biztosan van harmadik hullám. Eddig valóban csökkent az eserszam, ahol dolgozok, ott egy covid osztályt be is zártak.
És most újra kellett nyitni, mert megint baromi sok beteg van. Nagyon durván emelkedik a kórházban kezeltek száma.
2021. márc. 6. 02:11
8/30 anonim válasza:
De milyen tünetekkel kerülnek be?
2021. márc. 6. 02:17
9/30 anonim válasza:
Ahol én élek kulfoldon, ott annyira nincs senki, hogy Csehországtol vették át pácienseket.
2021. márc. 6. 07:12
10/30 anonim válasza:
Több kórház kong az ürességtől, ezek a betegek össze vannak zsúfolva a központi kórházakba, hogy aki ott jár lássa mennyire nagy a cirkusz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!