Reflux vagy gyomorfekély lehet?
Sziasztok!
Éjszaka gyomorszáj fájdalomra ébredek. Evésre elmúlik, gondolom az étel felszívja a savat. Nagyon félek,hogy gyomorfekély :(
Hasi UH-ra megyek jovoheten, majd eredmennyel gasztroenteorologiara, majd valoszinuleg utána gyomortukrozesre kell mennem. Köszönöm,ha megirjatok a gondolataitokat es tapasztalataitokat.
Gyomorfekély nappal is fájna,evés után is éreznéd.
Reflux lesz.
Állandó krákogok,mert be vagyok rekedve. Néha érzem,hogy magas a savam, de az sem elviselhetetlen.
De fő fő problémám az éjszakai gyomorszáj fájdalom és ezért gondoltam a gyomorfekélyre is.
Hidd el, nem gyomorfekély.
Már a mentőben vagy a kórházban lennél ha az lenne...
Szia!
Hasi UH-n találtak nálam 2 epekövet (3-4 mm-es és egy 1 cm-es).
A gasztrodoki azt mondta, hogy szerinte biztos reflux, de ha fekély is, akkor 3 hónap controloc szedéstől az már biztosan elmúlt.. Tükrözést azt mondta, hogy nem javasol,mert fiatal vagyok és felesleges.
De azóta is fáj néha a gyomorszájam, múltkor egy teljes napig azzal szenvedtem, csinálni nem bírtam semmit.
Epeműtétre várok jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!