Gyomor? Honnan jön ez a fura íz? Reflux lenne?
Figyelt kérdés
Röviden próbálom elmesélni. Volt baj a gyomrommal, szedtem rá a Quamatelt, de bevallom őszintén csak akkor szedem ha érzem, hogy ég a gyomrom, vagy sok a savam. Pár hete fura ízt kezdtem el érezni a tokromból. Nem tudom azonosítani, rohadt rossz íz. Először én is meg a doki is azt gondoltuk mivel beteg voltam abból maradt vissza egy kis genny. Szedtem a köptetőt, de semmi. Elküldött múlthéten gége röntgenre, negatív. Akkor ez a gyomrom, a reflux miatt érezhetek ilyen ízt. De hát mondom szedem a Quamatelt. Az valószínű kevés és ad inkább egy más hatóanyagú (Noacid), próbáljam ki egy hétig és igyak salvus vizet. (amit még nem vettem meg) Négy napja szedem a gyógyszert, semmi változást nem érzek. Soha nem tükröztek meg, a Quamatelt az ügyeletes belgyógyász írta fel annak idején, csak megnyomkodott és megnézte a nyelvem. Bevallom örülök, inkább próbálok ki 4 féle gyógyszert minthogy tükrözésre menjek. A fura az most, hogy nem volt semmi említésre méltó a gyomrommal. Nem volt több savam, nem égett a gyomrom. Torkom kizárva, fogaim kizárva-fogszabályzásra járok, havonta nézik a fogaimat és napi 5x mosok fogat. Amiket megfigyeltem: evés közben is érzem, ha kifújom az orrom azon keresztül érzem. A gyógyszer valamit csinál, mert ha beveszem el kezd morogni a hasam, mint amikor kienged a görcs, vagy pont mint amikor ég a gyomrod és hat rá a savlekötő. Bármi ötlet? Tényleg lehet refluxom kb az összes tünet nélkül? Vagy az nem számít, hogy akut tünet legyen? Egyébként sosem éreztem, hogy sokat böfögnék, nem a szegcsontomnál ég a gyomrom ha ég, hanem inkább lejjebb a köldököm fele. Olyan savam ami a torkomig feljött már meg sem tudom mondani mikor volt. Akinek van gyomorbaja tapasztalt már hasonló fura ízt?2019. márc. 25. 08:54
2/6 A kérdező kommentje:
Az micsoda?
2019. márc. 25. 09:10
3/6 anonim válasza:
Az, hogy nincsenek meg a tipikus reflux tünetek.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ :)
2019. márc. 25. 09:38
5/6 anonim válasza:
De persze, ez nem jelenti azt, hogy biztosan az van. Ha nem múlik, menj majd vissza a dokihoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát ő kapásból a refluxot mondta, ha már gyomor. Nem kérdőjelezem meg, meg örülök komolyan inkább leszek kísérleti nyúl, csak ne küldjenek el a dugdosós vizsgálatra :D Viszont szóba sem került nálam a reflux sosem. Azonkívül hogy a olyan gyógyszert kaptam szintén tükrözés nélkül ami erre IS való. Ezért lepődtem meg, hogy oké láttam mik a tünetei a refluxnak, de kb egy igaz rám, ez a rossz íz.
2019. márc. 25. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!