A regisztrációtól számítva kb mennyi idő míg beadják a vakcinát? 45 éves egészséges embernek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 17:39
2/10 alletta válasza:
egészségügy/háziorvosok leterheltsége miatt szerintem őszre.
3/10 anonim válasza:
Egészséges 45 éves ne kérjen oltást, ha nem akar beteg lenni.
4/10 A kérdező kommentje:
3-as.Miért az oltás megbetegíti a fiatalabb egészséges korosztályt?
Az idős krónikus betegeket meg megvédi a betegségtől?Ezt nem értem.
2021. márc. 1. 18:07
5/10 anonim válasza:
Kérdező, ne akard az oltásellenes konteósok "logikáját" megérteni.
Vitya amúgy azt ígérte, húsvétig minden regisztráltat beoltanak. Meglátjuk.
6/10 anonim válasza:
Fingom nincs, mi az a konteó, hiába hallottam már, de elhihetik, sok idős ember sem kéri ezt a katyvaszt. Őket se védi meg, nyugi.
7/10 anonim válasza:
Nem előnyben részesített embernél erre még precedens nem volt az országban, így nagyon választ sem lehet rá adni. Németország a "mindenki" oltást egyelőre nyár környékére prognosztizálja, viszont Magyarországon - ha teljesülnek a rendelések a tervek szerint - a Gamaleja és a Sinopharm gyorsíthat a folyamaton. Pláne, ha az operatív törzs megszül valami logikus rendszert a behívásra.
9/10 anonim válasza:
Én 24 vagyok, kaptam emailt hogy húsvét előtt elvileg
10/10 anonim válasza:
Annyit ér mint az influenza elleni,vírusok ellen nem lehet nagyhatásfokú dolgot fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!