Mitől kell folyton pisilnem?
Az a helyzet, hogy már 10 napja ez van, folyamatosan kell mennem pisilni, de csak pár csepp jön vagy egy kicsitt több. De amikor végzek azután még ugyanúgy azt érzem, hogy kell mennem, de mégse jön semmi. Nagyon kellemetlen, főleg ha nem is otthon vagyok hanem olyan helyt ahol nem nagyon van WC. Ez felfázás vagy valamilyen fertőzés lehet? Semmi viszketés vagy fájás nincs, csak simán maga a pisilés rész. Esetleg ezzel menjek dokihoz? Vagy mit tegyek? Mivel tudom enyhíteni?
17 éves fiú vagyok, soha nem volt még velem ilyen, legalábbis nem emlékszek rá.
Ne tanacsoljunk olyat lehetoleg, hogy majd elmulik, nem fontos, stb.
Lehet szerencsed lesz, de ha nem, akkor megvarod, amig vereset pisilsz, majd vesegyulladassal korhazban kotsz ki? Nekem volt ilyen, es durvabb volt a fajdalom, mint a szulesem, de komolyan. Ezt azert nem kene megvarni.
Pont ezt akartam írni.. Ne tanácsoljuk, hogy elmúlik, nem kell vele foglalkozni. Ha szerencséje van elmúlik magától, ha nem akkor úgy jár, ahogy a 12-es is írta. És ahogy én is megtapasztaltam.
Kezdve a véres vizelettel, meg azzal az eszméletlen fájdalommal ami társult hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!