Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kell folyton pisilnem?

Miért kell folyton pisilnem?

Figyelt kérdés

Pisilek és utánna azt érzem hogy még mindig kell.

Elmegyek megint pisilni és csak pár csepp jön... Egész nap ezt érzem hogy majdnem bepisilek közben meg nem is kell.

Lehet ennek az oka az hogy múlthéten "strandoltam" egy tóba? Elég hideg volt a víz :/ de bele mentem olyan 15-20percre. Volt már ilyen velem 2 éve hogy strandon nagyon felfáztam, csak akkor meleg volt a víz. Lehet hogy most is felfáztam? Ha igen akkor milyen praktikát ajánlotok?

2 éve tőzegáfonya kapszulát kellett szednem.

2020. jún. 9. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem biztos.
2020. jún. 9. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is biztos, hogy felfáztál. Menj le a körzetibe és irasd fel a Monural 3g granulátum port. Egy tasakos, feloldod és megiszod.
2020. jún. 9. 15:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Felfázhattál

Igyál tőzegáfonya teát, nekem nagyon sokat segít mondjuk én tőzegáfonya kapszulát szoktam szedni rendszeresen az urológus orvosom ajánlotta. Azt mondta nem kell szüneteltetni szedjem nyugodtan mindennap.

2020. jún. 9. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Az emberek tévesen összemossák ezt a dolgot azzal, hogy ha valaki hideg helyre ül le, vagy mint te is, hogy hideg volt a tó.

Természetesen az utóbbi dolgok egyáltalán nem tesznek jót, de a "felfázás" tüneteit baktériumok okozzák. Ezek minden esetben egyfajta fertőzés miatt vannak, nem pedig pusztán a hideg miatt.

Ne praktikákat keress, hanem menj orvoshoz.

Lehet, hogy segít a tőzegáfonya - amit mellesleg mindig lehet szedni a húgyúti fertőzések megelőzése érdekében - de ha ezek a baktériumok elszaporodnak, rosszabbodni fog az állapotod, amit nem fogsz otthoni "praktikákkal" megúszni csak gyógyszerrel.

Tapasztalatból mondom, nekem termálvízben sikerült összeszednem egy fertőzést. Az első napon csak állandó pisilési ingerem volt,aztán véreset pisiltem és elmondhatatlanul fájt a hasam.

Természetesen elmentem orvoshoz aki azonnal csinált egy vizeletvizsgálatot ami 4+ -es lett. (Ez a gennyes vizelet a gyulladás miatt volt ennyire súlyos.)

Kaptam antibiotikumot, 1 napon belül jobb lett, de szednem kellett 1,5 hétig.

Ezek a fertőzések kezeletlenül hagyva szövődményeket okozhatnak a későbbiek folyamán.

Ne legyél buta, menj orvoshoz.

Addig is pedig, igyál sok sok folyadékot. Az átmossa a húgyhólyagot és a húgyutakat, ami segít a baktériumok eltávolításában.

2020. jún. 9. 15:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen tudom,sajnos 2 éve én is átestem ezen... fel is voltam fázva és valami durva fertőzést is elkaptam...antibiotikumot kellett szednem :/

Tudom hogy mennyire fájdalmas ez ha nem megyek orvoshoz, sajnos tapasztaltam már. Csak nem szeretnék egyből rohanni az orvoshoz mert nagyon nem bír engem... Tudom hogy ez a feladata de nekem kellemetlen.

2020. jún. 9. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 15:30-as válaszoló.

Akkor tényleg ne halogasd ha romlik a helyzet.

Nekem is ""csak"" az az egy nagyon durva volt, párszor volt ilyen kisebb mint amilyen most neked.

Nekem ez 1 napon belül lett ilyen szörnyű, szóval ha úgy érzed rosszabbodik, mindegy mennyire nem bírod a dokit menj el hozzá.

Addig is, azt tudom ajánlani, hogy igyál nagyon sok folyadékot. Lehetőleg vizet, de mindenképp szénsavmenteset.

Lehetőleg rövidebb idő alatt, hogy minél többször kelljen pisilni menned, és így kimossa a bacikat a szervezeted.

2020. jún. 9. 19:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Azóta már megjártam a háziorvost és az ügyeletet is...de szerencsére minden helyre jött.
2020. jún. 20. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ajjaj, annyira vészes lett? :/ De már rendbe jöttél?
2020. jún. 21. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!