Mi a véleményetek a kínai vakcináról?
Édesanyám (73) beadatta magának a kínai vakcinát. Én nem szerettem volna, jobban örültem volna a pfizernek, de sajnos csak erre volt lehetőség.
Mi a véleményetek erről a vakcináról? Esetleg van itt valaki más is aki már megkapta?
#21 A komment stílusa erősen kifogásolható, de maximálisan egyetértek.
Egy másik posztban, ahol a gyerekek oltástesztjéről kérdeztek, úgy lepontoztak nullásra az önbizalommal telt lélegeztetőre várok, mint a huzat.
Mondjuk nekem mindegy... Ja, nem... Bár lassan kihal belőlem a sajnálat, amikor a véresszájú vírustagadót látom a 101/3-on. Bocs, de ha őszinte vagyok, lassan nem tudom őket sajnálni.
Az AKUT Szakasznak van egy remek képe most, de persze ez sem győzi meg azt, aki nem érti, mi folyik.
Ez egy SARS vírus. A világ egyik legrettegettebb vírusának egy verziója.
Aki egy sort is elolvasna a SARS, MERS tulajdonságairól, plusz a koronavírusokról úgy általában, az most hat szkafanderben csücsülne a nappalijában. De a tuladlanság arroganciájával lökik a dumát. Aztán, ha oda kerülnek mégis (és ugyebár nagyobb eséllyel kerül oda egy vírustagadó), akkor csak néznek nagy bociszemekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!