Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bezártság/depresszió ellen...

Bezártság/depresszió ellen tippek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Most kezdett ez nálam pár napja kialakulni,a közérzetem borzasztóan romlott,sehol nem érzem magam jól, nem tudok koncentrálni és az étvágyam sem olyan mint eddig volt. És ami a legjobban betett nálam az az, hogy hangokat képzelek be magamnak amiket nem tudok kiverni a fejemből és szinte kísértenek,a ház négy fala közt meg nehéz ezen túl tennem magam..

Panaszkodtam már szüleimnek is,közben próbálom elviccelni,meg aztán néha ráveszem magam hogy “jó, én most ezen túl teszem magam” aztán ugyanott tartok ahol voltam.Szüleim csak azt mondják legyek ura önmagamnak meg hogy nekem amúgy semmi bajom nincs az ég világon,de én nem ezt érzem.

Próbáltam már közölni,hogy esetleg pszichológushoz menni vagy ilyenek de lerázzák a témát annyival,hogy egyszer úgyis átmegy,nem sokára vége az egyetemen az online oktatásnak, jön a tavasz/nyár és minden vissza áll a régi kerékvágásba (néha sikerül elhihetnem magammal ezeket,de a végén úgyis ott kötök ki,hogy újra szorongok és félek hogy sosem teszem magam túl ezen az állapoton) valamint egyedül egy szobában nem tudok lenni egyszerűen,holott régen baromira jól esett a magány és a csönd,erre most ha egyedül vagyok folyton hangokat hallok és egyszerűen utálom ezt.Minden reggel azzal a reménnyel ébredek,hogy hátha eltűnik ez az egész az életemből és minden a régi lesz,mert nagyon szeretném!

Szinte sirhatnékom van ha ezeket így végig gondolom és jelenleg annyira kilátástalan minden..jól esne ha valaki segítene :(

Előre is köszönöm! ♡

2021. febr. 19. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Keress valamit amit szeretsz, amitől boldog vagy és csináld azt. Hamar jobb lesz, tapasztalatból mondom. Velem is ez volt, de amióta tudom, hogy mi tesz igazán boldoggá, nincs probléma. Hogy mi az, abban viszont nem tudok segíteni, mert ez mindenkinek más.
2021. febr. 19. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetemnek van ingyenes pszichológusa, ha úgy érzed keresd fel
2021. febr. 19. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Hangot képzelsz be magadnak? Úgy érted hallod őket? Hány éves vagy? Ez akár kezdeti skizofrénia is lehet. Persze először mindenképp menj el egy pszichológushoz, ő biztos tud segíteni.
2021. febr. 22. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!