Szerintetek mi lehet ez a jelenség?
Figyelt kérdés
Régóta tapasztalom, sokszor előfordul random, főleg amikor pihenek (de lehet, hogy csak akkor veszem észre) hogy a mellkasomban érzek egy fura dolgot, nem fájdalmas, nem tudom pontosan leírni, de egyfajta mozgást, talán olyasmi, mint amikor tüdőgyulladásod van, aztán kitisztul. Vagy amikor köhögsz. És ez egy rövid idő alatt történik. Lehet, hogy hülyének fogtok nézni. :’D Az a baj, hogy nem tudom pontosan leírni...2021. febr. 15. 18:29
2/5 A kérdező kommentje:
Dehát akkor mindig érezném. Csak néha érzem. És pár mp-ig.
2021. febr. 15. 18:47
3/5 anonim válasza:
Nekem is így van. Futottam az orvoshoz azt mondta csak az eret érzem pedig én is csak pár mp ig éreztem
4/5 anonim válasza:
Lefekvéskor vagy baloldalra forduláskor lehet a szívdobogást is érezni, amit palpitációnak nevezünk. Lehet, hogy az.
5/5 A kérdező kommentje:
Lehet, de nem lüktető érzés, meg nem is dobogás... nem egy ritmikus dolog... hanem egy nagy “mozdulat” vagy nem tudom hogy nevezzem
2021. febr. 15. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!