Minden evben amikor elkezdek vitaminokat szedni (tokmind1 milyen marka Lenkei vagy mas vagy Beres csepp, nehany nap mulva a betegsegtol elni nem birok, jonnek az afták. Mi lehet ez a jelenseg?
Nyomelemeketés egy csomó vitamint nem tud a szervezet előállítani, ezeket táplálékkal kell bevinni.
De nem értem, ha beteg leszel valamitől, minek szeded? Nyilván megfelelően táplálkozol, nincs rá szükséged.
Elso. Igen, probaltam a felesleges hozzaszolokat kiszűrni, mint pl te, de latom amator voltam.
Harmadik. Csak nekem nem veszi be az agyam hogy a vitaminoktol nem kene betegnek lenni? Csak nekem fura, hogy elvileg ami az egeszsegert van, az okozza a bajt? Jah es ha egeszseges vagy ha nem, telen indokolt a plusz vitamin szedes. Mas kerdes hogy nalam csak olaj a tuzre :/. Plusz angliaban nem ismerik a napot plane ebben az evszakban igy D vitaminbol erosen kell/kene potolni. Egyebkent koszi a valaszokat, de nem ezt kerestem.
Nem magyarazza meg, mitol leszek rottyon a szedestol kezdodo 2-3. napon.
Most kiprobalom az Alive! max3 nevre hallgato multit ami 3. a labdoor oldalan minosegileg. Majd referalok, ha lesz kedvem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!