Ez a jelenség a széklet él normális? Többi lent.
Szia!
Előre is bocsi, de ugye tudod, hogy itt nem szakértők válaszolnak (általában)? :) Ezt nem kötekedésből mondom, de nem valószínű, hogy a gyk közönsége tud ebben segíteni. Tehát nem vállalok erre garanciát, de IBS nem lehet? [link]
Szerintem, próbáld meg valami orvos válaszol rovatban feltenni a kérdést, a házipatikának, webbetegnek, meg asszem a medicall appnak van ilyen funkciója.
Amit továbbra is totál laikusként javasolni tudok: próbálj meg egy májvédő teakeveréket, vagy citromfű teát, azok segítik a székletürítést. Bármelyik bioboltban vannak ilyenek, néha patikákban is.
Jobbulást!
A fogamzasgatlot nem hiszem,mint mikor anya azt mondta, hogy cumitol vagyok beteg, hogy letegyem, ennyi alapja van.
En is kb azt irnam, mint elso, ezeket talaltam a probelmamra, de fura, hogy akkor az orvosod nem mondja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!