Mit tegyek ha nem akar lemenni sehogy se a hoemelkedesem?
Figyelt kérdés
Tobb mint 1 honapja van hoemelkedesem,utana kiderult hogy ez korona,mert jottek hozza mas tunetek (iz es szaglasvesztes,torokfajas,kohoges,orrfolyas stb)
Mar minden tunet elmult,csak a hoemelkedes es neha kohoges van,de a hoemelkedes allando.Reggel altalaban 37.1, estere viszont felmegy 37.6-ra is akar.Kiprobaltunk mar sokfele gyogyszert,de eselytelen.Neha ez miatt gyenge is vagyok es a fejem is belefajdul.A hazidoki semmit se tud javasolni,azt mondta hogy majd meggyogyulok,de ez szerintem nem normalis.Vervetelre is elkuldtek,de a verkepem tokeletes.Szerintetek mitevo legyek?
2021. febr. 5. 20:37
1/3 anonim válasza:
A láz (hőemelkedés) a tested természetes reakciója a vírusok legyőzésére. Ezért sem értem, hogy miért ennyire fontos lázat csillapítani 39 fok alatt. Oké, hogy szarul érzed magad, de csak kibírod.
2/3 anonim válasza:
Tehát a kérdésem: miért szeretnéd csökkenteni a hőemelkedést?
3/3 anonim válasza:
Hát ez nem normális, de mit tehetsz? Még a dokik sem tudják, hogy mi a szart kotyvasztottak össze azok ott Vuhanban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!