Állandó fáradtság, izomfájdalom, milyen betegségre utalhatnak ezek a tünetek?
Figyelt kérdés
Hátam majd be lyukad. A nyakcsigolyám nagyon fáj. A kezeim fájnak. Aztán lelkileg megvisel ez, mert félek, hogy mi bajom lehet.
Ezek a tünetek akkor jelennek meg mikor munkából jövök haza, de nem mindig vannak ezek a tünetek. Össze vagyok törve, mindenem fáj. Hétvégékent nem csinálok semmit otthon vagyok. Lehet ettől is, hogy nem mozgok eleget hétvégenként?
Illetve mi segítene erre? Furcsán érzem magam. Mondom a kezeim fájnak, a nyakam majd le szakad, a hátam közepe nagyon fáj.
2021. jan. 31. 18:05
21/31 A kérdező kommentje:
Félek hogy netán valamilyen neadjisten komoly betegség lesz ez 😭😭
2021. jan. 31. 18:37
22/31 anonim válasza:
Nem feltétlen.Ne ijedezz.Remélem csak ez ami nekem is volt mert akkor az nem olyan nagy cucc.Én is féltem és rosszra gondoltam de végülis szerencsém volt.Ha meg az akkor legalább megtudod és tudsz ellene tenni.Mindenképp jobban jársz ha kileszel vizsgálva alaposan.Szerintem nem lesz baj
23/31 A kérdező kommentje:
Mi volt neked? És mi lehet nekem ez? Mond léccives
2021. jan. 31. 18:43
24/31 anonim válasza:
Leírtam már hogy mi volt.Mindig fájt a nyakam aztán a hátam is végül már szédültem is de egész nap.Plusz fejfájás is volt és izomgyengeség és fáradtság egésznap.Aztán Sbo mert már nem tudtam sehova se menni a szédülés miatt és ott magnézium infúziót kaptam és ezzel ért véget a szenvedésem.Azóta Hálisten semmi ilyen tünetem nincs
25/31 anonim válasza:
MRI vizsgálatom is volt emiatt mert már azt is hitték hogy esetleg vmi nagyobb baj van.De semmi ilyen Hálisten.Ha Rivotrilt vagy bármilyen nyugtatót akarnak felírni akkor ki ne váltsd mert nem lesz jó.Azért nem lesz jó mert hosszútűvon nem fog segíteni hanem csak "elfedi"az igazi problémád.Pánik betegségre is gondolhatnak de ez nem az.Mint írtam az izmok vannak totál befeszülve és az csinálhat ilyet.Nálam ez volt.
26/31 A kérdező kommentje:
És nekem mit ajánlasz? A kezeim már nem fájnak de a hátam nagyon fáj.
2021. jan. 31. 18:59
27/31 anonim válasza:
Menj el egy magán orvoshoz és mond el neki az összes tüneted.Ezt ajánlom
28/31 A kérdező kommentje:
Holnap elmegyek.
2021. jan. 31. 19:08
29/31 anonim válasza:
Sok sikert!Írd majd meg mire jutottatok
30/31 A kérdező kommentje:
Mindenképp
2021. jan. 31. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!