Mi lehet a folyamatos rosszulléteimnek az oka?
19 vagyok, rendszeresen túrázok. Nagyjából szeptember óta mióta elkezdtem, teljesen feltölt szellemileg. Ugyanakkor nincs olyan hét, amikor rám nem jönne valamilyen rosszullét, túrákon is nem egyszer esett le a cukrom, azt hittem vissza kell forduljak..nem tudom mennyi köze lehet a túrázásnak, kellemesen elszoktam fáradni
Tipikus tüneteim közt van a szédülés, fejfájás,sokszor a város közepén, a semmiben rámjön, pl csütörtökön is minden előzmény nélkül rámtört egy rosszullét, mintha lázas lennék, izomgyengeségem van
(nem hinném hogy koronavírus mert hetente van ez az állapot...)
Nincs olyan hét amikor ez ne ismétlődne. Igaz, van némi magánéleti bajom, rosszul alszok, kialvatlan vagyok, és még délután is alszok
Nem tudom mi lehet a baj, mert nem vagyok betegeskedő
Egy teljes laborvizsgálat segíthet?
Kezdek aggódni, hogy nagy a baj..
Mi lehet a bajom, mi okozza ezt? A lelki vívófásom kihat a testemre?
Ma is mentem volna túrázni, de reggel még annyira rosszul éreztem magam és gyengének, hogy nem mentem
(most még a torkom is fura....)
Nincs rendben minden lelkileg,párkapcsolati kudarcok miatt, nem tudok jól aludni, kialvatlan vagyok,napközben is alszok
de nem akarom erre fogni...ugyanakkor nyugtalanul alszok
nemtudom lehet e valami köze hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!