Féloldali orrdugulásom van kb 3 éve minden nap változó, hogy a jobb vagy a bal dugul el teljesen, nem folyik, nem tudom kifujni vagy ha sikerül azonnal visszadugul reggelente negyed órá mire felköhögöm azt a sok orrvaladékot (taknyot) Mi lehet ez?
Szerintem ne használj mentolos sprayeket. Max rászoksz.
Nekem annó szteroidos sprayeket irt fel az orvos, illetve javasolt egy ilyen orrmoso keszuleket. Hallottal mar rola? Elegge paran hangzik, de nekem praktikusnak tunt vegul. Sokkal jobban kitisztitja a valadekot, plane ha reggel- este megismetled tobbszor a folyamatot. Probald ki, artani nem art.
Nekem is mondtak minimalis orrsoveny ferdulest, de ez nem hinnem, hogy annyira relevans lenne. Marmint megolhato.
Nekem akkor jobb, ha nyitott ablaknal alszok, vagy a legerosebb fajta rago is jo ha este elragok egyet-egyet. Bar ez utobbirol mar leszoktam.
Szia (kérdező)!
Megkérdezhetem, hogy végül megműttetted e, hogy vagy?
(Nekem most január végén lesz orrsövény műtétem.)
Sokmindenre hatással van ha nem tudsz az orrodon levegőt venni. Talán fel sem tűnik, de tanulás, erőszint, azvalvást is ronthatja. Plusz asztma is kialakúlhat, mert a szádon több kórokozó jut be.
Műtesd meg, ajánl9m figyelmedbe az alabbi videót [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!