Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Féloldali orrdugulásom van kb...

Féloldali orrdugulásom van kb 3 éve minden nap változó, hogy a jobb vagy a bal dugul el teljesen, nem folyik, nem tudom kifujni vagy ha sikerül azonnal visszadugul reggelente negyed órá mire felköhögöm azt a sok orrvaladékot (taknyot) Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Orvosnál voltam aztmondták két lehetőség van vagy allergia vagy orrsövény ferdülés. Felirt Mometason Sandoz-t ami nem használt visszamenten aztmondta akkor orrsövény ferdülés műteni kell, de a kolléga azt mondta ne műttessem meg mert nem lehet orrsövény ferdülés mert akkor fixen egy oldalon lenne eldugulva és nem valtakozna. Szerintetek milyen betegség lehet és mit kezdjek vele?

2021. jan. 24. 13:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*nagyon jó gyógyszer :D
2021. jan. 25. 13:35
 12/16 anonim válasza:

Szerintem ne használj mentolos sprayeket. Max rászoksz.

Nekem annó szteroidos sprayeket irt fel az orvos, illetve javasolt egy ilyen orrmoso keszuleket. Hallottal mar rola? Elegge paran hangzik, de nekem praktikusnak tunt vegul. Sokkal jobban kitisztitja a valadekot, plane ha reggel- este megismetled tobbszor a folyamatot. Probald ki, artani nem art.

Nekem is mondtak minimalis orrsoveny ferdulest, de ez nem hinnem, hogy annyira relevans lenne. Marmint megolhato.

Nekem akkor jobb, ha nyitott ablaknal alszok, vagy a legerosebb fajta rago is jo ha este elragok egyet-egyet. Bar ez utobbirol mar leszoktam.

2021. febr. 10. 00:11
 13/16 anonim válasza:

Szia (kérdező)!

Megkérdezhetem, hogy végül megműttetted e, hogy vagy?

(Nekem most január végén lesz orrsövény műtétem.)

2022. jan. 13. 22:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem és nem is akarom megműttetni (orvosok sem ajánlották), az orrdugulással együtt tudok élni már megszoktam, a sok váladékkal van a fő problémám ami visszafolyik a torkomra és állandóan fel kell köhögnöm, krákognom, köpködnöm kell. Nem vagyok beoltva, így jelenleg nem is foglalkozom a problémámmal, úgyse fogadnak az orvosok, voltam magánba is felesleges pénzkidobás volt. ,,normális" orvost aki tenylegesen megvizsgálna és nem csak mellé beszélne még nem találtam, de nem is nagyon kerestem.
2022. jan. 30. 04:25
 15/16 anonim válasza:

Sokmindenre hatással van ha nem tudsz az orrodon levegőt venni. Talán fel sem tűnik, de tanulás, erőszint, azvalvást is ronthatja. Plusz asztma is kialakúlhat, mert a szádon több kórokozó jut be.

Műtesd meg, ajánl9m figyelmedbe az alabbi videót [link]

2022. febr. 23. 11:46
 16/16 anonim válasza:
Szia sikerült megoldani problémád, én is ezzel küzdök már 5 éve és még semmi változás és nagyon kellemetlen a sok flegma
szept. 14. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!