Féloldali orrdugulásom van kb 3 éve minden nap változó, hogy a jobb vagy a bal dugul el teljesen, nem folyik, nem tudom kifujni vagy ha sikerül azonnal visszadugul reggelente negyed órá mire felköhögöm azt a sok orrvaladékot (taknyot) Mi lehet ez?
Valószínű, hogy orrsövényferdülés.
Már egy egészen kicsi orrsövényferdülés is okoz ilyen problémákat. Ne műtesd meg, mert utána idővel újból kiújulhat, és még rosszabb lehet.
Fogorvosnál voltam tömni kellett az egyik fogamat.
Arcüreggyulladás, fejfájás arcfájdalom nem szokott lenni egyik se.
Ha mégis orrsövény ferdülés okozza, hogy lehetséges az, hogy változik melyik oldal van eldugulva illetve ha éppen vált mindkettőn rendesen kapok levegőt? Nekem azt mondták az orrsövény ferdülés egyfajta S alakú elváltozás és ez miatt az egyik oldalon kéne csak rossznak lennie de főleg nem váltakozhat, de javítsátok ki ha rosszul informáltak.
Allergia esetleg nem lehet mégis csak? Mometason Sandoz-t használtam 1 vagy 2 hónapig az ugyan nem használt semmit. Fül orr gégészeten nem vettek komolyan meg se vizsgáltak csak mondták higy vagy allergiaesetleg érdemes elmenni magánrendelőbe?
A Lendin is nagyon gyógyszer jó allergia ellen.
Érdemes jó alaposan felporszívózni a lakást is, hátha por okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!