Mi lehet ez? Nagy a baj?
Lehetséges, hogy van valami gyulladás a beleidben. Vagy valami fertőzés makacskodik. Sokat stresszelsz?
Én először diétáznék, rendszeresen ennék és erősíteném az immunrendszerem. Ha így sem múlik el, kérj kivizsgálást háziorvostól. Ő beutal majd belgyógyászatra. Ha nagyon parázol ès van pénzed, magánorvoshoz menj, altatásban teljeskörűen kivizsgálnak. Bár szerintem egyenlőre erre nincs szükséged.
Szia!
Ne haragudj hogy off, de kiderült, hogy mi okozta ezt nálad?
Hála Istennek fény derült rá nálad! Tudom milyen borzalmas ilyesmivel a sötétben tapogatózni. Ezért is kérdeztem részben.
Nekem az van, hogy szeles vagyok evések után és gyakran lágyabb a székletem mint szokott lenni. Nálam ételintoleranciát mondott a házidokim el is mentem IgG alapú tesztre, tejfehérjés vagyok. 2 hónapja diétézom kb, de a széklet gond még fennáll néha. Én is bélflórára gyanakszom, mert elvileg abból ered az érzékenység is. Most kezdtem komoly probiotikum kúrába.
De tervezek elmenni gasztróshoz is magánba, mert az állami nem nyit a vírus helyzet miatt. Remélem nekem is ez van, ami neked erre gyanakszom, ez barátnőmnek is ez volt ételérzékenység mellett, több hónap sajnos a regeneráció, de inkább ilyen gond legyen mintsem nagyobb. Örülök hogy jobban vagy! Tudom mennyire sz@r az ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!