Az emberek eddig azt gondolták, hogy az élet örökké tart?
Te magadtól vagy ilyen hulye, vagy kulonorara jarsz miatta?
Nyilván másban is meg lehet halni. De amíg a rak egy betegség, amit nem ragaszt rad a szomszéd, a covid egy vírus, amit simán elkapsz tőle.
Nem oke, hogy rákban meghalnak. De az nem kivédhető. A covid, ahogy sok más járványos megbetegedés kivédhető.
1. A covid nagyon leterheli az egészségügyet, ezért aggódnak sokkal inkább, semmint a halottak miatt.
2. Ez valami új, ezért sok körülötte a bizonytalanság.
a rák betegség a covid meg vírus ergo egyiktől csak kicsit halsz meg a másiktól meg nagyon vagy mire utalsz ezzel?
2# azért van elég sok kockázati faktora ami csökkenthető, mégis sokan szarnak rá. a magas levegő szennyezettség is számos betegség kiváltója, azzal valahogy mégse foglalkozik senki, sőt külön sport, hogy szépen össze kell gyűjteni a faleveleket, majd benzinnel lelocsolni és nézni milyen szépen ég. Engem pl az rohadtul zavar, hogy bizonyos időszakokban nem lehet szellőztetni a sok nyomorult miatt. De igen, az nem fontos, mert a tűdőrák lehet csak 10évek alatt alakul ki.
én csak arra utaltam, hogy nem menthető meg minden élet.
Én levegőhasználati adót vezetnék be. Akik sokat autókáznak, azok fizetnének, az avarégetők, a szeméttel tüzelők, és a kaja odaégetők is :) A kerti grillparti is fizetős lenne sajnos, de azt azért ki lehet bírni, úgyis elég drága a grillcucc anélkül is.
A dohányzók is pengetnének, levegőhasználati díjat, főleg városokban.
Ja hol is tartottunk, covid...kicsit elkalandoztam. A covidra visszatérve, az csak pár napig tart általában, a tüdőrák meg általában évekig vagy életfogytig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!