Hány év után lehet jogosítványom ha epilepsziás vagyok?
#1 Nem kizáró ok az biztos.
#2 Nem érdekel, már nagyon szeretnék vezetni, és az sem érdekel ha az autóban fogok meghalni.
👏👏👏👏👏👏
Bocs, az a része engem sem izgat, ha te az autóban "döglesz meg" (ahogy írtad), de az már igen, hogy simán megölhetsz mást is, mert te nagyon akarsz vezetni.
Szégyelld magad piszkosul! 🤬
JOGOSÍTVÁNY SZERZÉSE EPILEPSZIA ESETÉN
Epilepsziás betegség esetén, rendszeres gyógyszerszedés mellett lehetséges a biztonságos vezetés! Magyarországon 1992 előtt rendkívül szigorú jogszabályt alkalmaztak az epilepsziás betegekkel szemben. Az 1992-ben született, új, jelenleg is hatályos rendelkezések azonban már tartalmazzák az egyéni mérlegelés lehetőségét, így adva lehetőséget az epilepsziás betegeknek
a jogosítvány megszerzésére. Az epilepszia betegség gyógyulását 3 év gyógyszer melletti és 2 év gyógyszermentes tünetmentesség igazolja, fontos azonban megemlíteni, hogy hivatásos gépjárművezetésre még így sincsen lehetőség! Az alkalmi rohamok esetében a törvény 1 éves időt és az EEG eltérések hiányát írja elő.
Lehet, hogy a te életed szar és nem vár haza senki, de mást igen... Ha öngyilkos akarsz lenni akkor szépen csendben a szobádban tett másnak ne okozz kárt!!!
Igazából elértem gyógyszer nélkül.
(17 hónap) szóval akkor ezek szerint én "alkalmi epilepsziás" kategóriában tartozom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!