Tüneti Epilepsziával kezelnek, lehet-e jogosítványom?
Rövid tömör kortörténetem: 2006-2009 Gyerekkori epilepszia mindig mondták ki növőm Tegretol Cr 200/400 szedtem, semmi gondom se volt. 2009 ősszén teljesen elhagytam a gyógyszert, de sajnos 2010 nyarán visszajött is szedetem a különféle gyógyszereket,
Tavaly meg ismerkedtem egy velem, egy korú férfival cukorbeteg, epilepsziás, fél teste le van bénulva, neki az orvosok zöld utat attak motor és autóvezetés terén, már kis motorból meg is van neki a jogosítvány. Autó vezetés terén már kersz vizsgája meg is van.
Itt jövök, szedem gyógyszereket,8 órába dolgozok, el tudom látni magam, hobbi képen kondi terembe járok.
És mi a válasz NEM, 3 év tünet mentesség, 2 év gyógyszer nélkül, igen ez a HIVATÁSOS GÉPJÁRMŰ ENGEDÉLYRE VONATKOZIK.
Nekem meg csak egy egyszerű B"típusú jogosítványt szeretnék
Valaki ebbe tudna-e nekem segíteni,hova mit küldjek és milyen papírt szerezzek be,hogy házi orvosomnak, és neurológusomat meg tudja győzni.
Már megbocsáss, kérdező, de aki ilyen betegséggel küzd, az ne vezessen.
"... Tavaly meg ismerkedtem egy velem, egy korú férfival cukorbeteg, epilepsziás, fél teste le van bénulva, neki az orvosok zöld utat attak motor és autóvezetés terén ..."
Fél teste le van bénulva és vezethet? Miféle ember adott neki jogosítványt? Normálisak?
B-re:
ha bizonyos kiváltó tényezők hatása alatt jelentkeznek rohamok, EEG eltéréssel nem járnak és gyógyszermentességgel is rohammentes már,akkor 1 év után;
bizonyított epilepszia esetén 1..3 éves gyógyszeres rohammentesség után.
Válaszoló:
Mi az igazságot írtuk le, ami számodra negatív, erről pedig mi nem tehetünk, nem mi vagyunk a hibásak. Pocsékold csak az idődet hogy orvostól orvosig jársz.
Én:
Én csak ki írtam egy kérdést,nem kell egyből negatív komentek hozzá fűzni és le is írtam, hogy miért is vagyok egy kicsit ki akadva, hogy másnak lehet betegség mellett nekem nem.
Kaphatsz, de ezt neurológussal kell konzultálni.
Jut eszembe, megszerezted azóta a jogsit, vagy azóta egy helyben toporogsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!